Времето си тече, децата растат. Сякаш вчера беше огромният скандал

...
Времето си тече, децата растат. Сякаш вчера беше огромният скандал
Коментари Харесай

Бившите съпрузи Иван Христов и Вихра Петрова изпращат абитуриентка! (СНИМКИ на Ава)

Времето си тече, децата порастват. Сякаш през вчерашния ден беше големият скандал около развода на Иван Христов и Вихра Петрова, в който, за известно време, най-засегната беше дребната им дъщеричка Ава. Помним по какъв начин Иван обвиняваше в ефир Вихра, че не му дава да я вижда и че я настройва срещу него и новата му жена - Ирина Тенчева...

Е, тези неща от дълго време са в предишното, а дребната Ава към този момент е огромната Ава. Девойката порасна и ето, че приключи междинното си обучение. Ава Христова е абитуриентка, а преди часове Вихра пусна фотоси от изпращането й от учебно заведение.

Ава към момента наподобява повече на татко си Иван, макар че от дълго време е надминала по растеж и двамата си родители. Тя израсна стройно и красиво девойче, а татко й зорко бди и я пази от нагли ухажори. Не е ясно дали момичето си има гадже, само че допускаме, че да - на тези години към този момент са сменили по най-малко две.

Ава обаче е решила да се отдаде на бъдещето си развиване и на ученето като е призната да следва на запад в лицей. Вихра Петрова занапред се тюхка по какъв начин ще се раздели с нея, само че е безапелационна, че щерка й ще получи доста по-добър късмет за реализация в случай че следва в чужбина.

Предстои да забележим Ава и като абитуриентка, което ще се случи занапред.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР