Малцина са тези, ако изобщо има такива, които са застанали

...
Малцина са тези, ако изобщо има такива, които са застанали
Коментари Харесай

ГРЪМ: Любимецът от "Капките" Владимир Зомбори направи мъчителна изповед в ефир!

Малцина са тези, в случай че въобще има такива, които са застанали пред Мон Дьо и не са си споделили и " майчиното мляко ". Всъщност в това е смисълът на всяко същинско изявление и през днешния ден това с Владимир Зомбори не беше по-различно. Актьорът и любим на феновете в " Като две капки вода " беше изцяло прям и направи една сериозна и даже мъчителна изповед.

В нея той намерено описа за годините, в които е бил по-млад и безпаричен като църковна мишка. Тогава бил млад артист в театъра, само че парите не му стигали и за храна, какво остава за от малко малко естествен живот. Стигнало се до такава степен, че родителите му пращали по 50 лв. в понеделник и още 50 лв. в петък, че да си има парички за зор-заман.

" Бях в цялостна дупка и започнах втора работа като барман. Аз тогава за себе си пари нямах, камо ли да завъртя гадже ", смее се Владо и споделя, че е бил барман тъкмо в заведението на Кремена Халваджиян.

Зомбори намерено съобщи, че е афектиран. Адски е афектиран от обстоятелството, че в тази страна си никой, до момента в който не те завъртят по малкия екран. " Хора, аз съм артист повече от десетилетие, снимал съм се в много филми, само че кой ме знаеше - никой. Трябваше да отида в " Капките ", с цел да се зачудят хората - кой е пък тоя?! Ей това нещо ме вбесява и ми е пъклен обидно ", споделя Владимир.

Който се кани скоро да вдигне женитба с обичаната си Весела Бабинова.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР