Какво да ги прави младите влюбени Алисия... Както знаем, синът

...
Какво да ги прави младите влюбени Алисия... Както знаем, синът
Коментари Харесай

Какво да ги прави: Алисия взе на работа годеницата на сина си Валерко! (СНИМКИ на Ивет + колко й плаща)

Какво да ги прави младите влюбени Алисия... Както знаем, синът й Валерко се влюби и загаджи напълно млад, като освен това не опря единствено до връзка, само че и направи годеж. Помним по какъв начин младежът, който е още възпитаник, падна на колене и предложи на обичаната си Ивет Кочова брак. Е, пръстенът не беше безценен, само че е скъп, тъй като идва от сърцето му.

Всъщност и двамата млади нямат свои постоянни приходи, тъй като не работят. За всичко плащаше Алисия, която обожава наследника си и де факто тя продължава да го прави и в този момент, само че под малко по-различна форма.

Певицата е взела на работа бъдещата си снаха, с цел да може тя да си изкарва някой лев и да не се усеща по този начин, все едно е издържана от Алисия, макар че си е тъкмо по този начин. Момичето е наето като модел на компанията за облекла на певицата и снима фотосесии един път или два пъти в месеца.

За тази си работа тя получава 2000 лв., плюс великодушни бонуси, в случай че фотосите продължат по-дълго. Реално Алисия нямала потребност от модели, само че желала да направи нещо за кандидат-снаха си, с цел да се усеща независима и потребна.

" Прие я през цялото време и двете се схващат отлично, което общо взето е необичайност ", разясняват близки до Алисия.

Източник: Crimesbg.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР