На ниво сутерен“ в сградата, новият собственик, с помощта на

...
На ниво сутерен“ в сградата, новият собственик, с помощта на
Коментари Харесай

Централни хали отварят врати на 23 май

На равнище „ партер “ в постройката, новият притежател, благодарение на експертите от Регионален исторически музей – София, е социализирал археологическото завещание от Древна Сердика. До разкритите още през 2000 година остатъци от защитната стена  на Улпия Сердика и римска баня е обособена зона за история и просвета, до която всеки искащ може да се допре изцяло гратис и не е обвързано с покупка от комерсиалната зона. Централни хали ще дават опция и за дневни или вечерни срещи в уютна атмосфера. В непосредствена непосредственост до едно от най-модерните пространства за история и просвета у нас ще бъдат ситуирани най-голямата детска книжарница в България Greenwich Junior, както и зона за срещи с вкусни изкушения. Там могат да бъдат открити италиански деликатесни артикули от марката Amo La Vita, който ще бъде трансфорат скоро в първото заведение на територията на Kaufland, предлагащо винени артикули, тапаси, сандвичи и други На това равнище ще е ситуирана и Pizza Lab, зона за услуги с обекти на Yettel, A1, Easy Pay, както и Joy Optics със засилен подбор в предложенията си за деца.

За улеснение на клиентите ще бъде отворен и изцяло обновеният паркинг към Централни хали, който е с потенциал от 69 паркоместа единствено за клиенти на комерсиалните обекти в постройката.

Всички елементи, визуализации, идейни проекти и в детайли изложение на плана на Kaufland България за Централни хали могат да бъдат прегледани на особено основаната за задачата осведомителна интернет страница: www.sofia-hali.bg

 

 

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Сподели:

Още от Любопитни

 Бившите съпрузи Иван Христов и Вихра Петрова изпращат абитуриентка! (СНИМКИ на Ава)

Бившите съпрузи Иван Христов и Вихра Петрова изпращат абитуриентка! (СНИМКИ на Ава)

13 май 19:54 0 27720  Какво да ги прави: Алисия взе на работа годеницата на сина си Валерко! (СНИМКИ на Ивет + какъв брой й плаща)

Какво да ги прави: Алисия взе на работа годеницата на сина си Валерко! (СНИМКИ на Ивет + какъв брой й плаща)

13 май 19:18 0 3717  Ай, честито: Бащата на Надежда Вишева се ожени за 26-годишна мацка! (върти бизнес на морето)

Ай, честито: Бащата на Надежда Вишева се ожени за 26-годишна мацка! (върти бизнес на морето)

13 май 18:33 0 12950  Кралят идва в Студентски град! Азис показва невиждано шоу в Club 33

Кралят идва в Студентски град! Азис показва невиждано шоу в Club 33

13 май 18:27 0 413  Фестивалът “Подай ръка ” за трети път събира добротворци в Хасково

Фестивалът “Подай ръка ” за трети път събира добротворци в Хасково

13 май 17:01
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР