Зелен растеж, екологичен транспорт, градове без изгорели газове и шум

...
Зелен растеж, екологичен транспорт, градове без изгорели газове и шум
Коментари Харесай

Решениe за бързо навлизане в електрическата мобилност от Киа България

Зелен напредък, екологичен превоз, градове без изгорели газове и звук на мотори. Електромобилите са бъдещите решения за нашата подвижност, а за безпроблемното им придвижване е нужен елементарен достъп до зарядната инфраструктура.

Ето за какво, ние от Kia, изградихме мрежа от зарядни станции в България, а в този момент прибавяме и мобилно приложение за прилагане на тази мрежа – Kia Hypercharge. И освен това, Kia Hypercharge ще ви обезпечи достъп до 400 000 зарядни станции на нашите сътрудници в цяла Европа, даващи опция за зареждане с мощ от 22 kW до 300 kW. Апликацията е самобитна карта, която демонстрира локациите на зарядни станции на Стария континент. Всички станции свързани към платформата оферират интелигентни благоприятни условия за дистанционно управление и автоматизирано таксуване.

Чрез приложението Kia Hypercharge потребителите имат опция да започват и стопират зареждането на електромобила; да наблюдават детайлите свързани със зареждането и да ръководят потребителския си акаунт. Kia Hypercharge съдържа информация за определената станция – местонахождение, мощ, вид, брой точки на зареждане (конектори) и цена за осъществената услуга. Плащането на зарядните сесии се прави съгласно цената на съответната станция.

Киа България сътвори това приложение, базирайки се на опита си в построяването на мрежа от електростанции на територията на страната, като компанията възнамерява инсталацията на още доста зарядни станции с мощ до 300 kW, готови да посрещнат потребностите на бъдещето, способни да зареждат последващо потомство електрически автомобили. Към момента всички търговски представителства на марката в България разполагат със зарядни точки, като до края на годината следва включването им в мрежата на Kia Hypercharge. През идната година ще прибавим още 20 зарядни точки из цялата страна, повече от които ще оферират 150 kW мощ, за по-бързо и комфортно зареждане.

Днес мрежата от електростанции Kia Hypercharge се усилва с още една локация – представителството на марката в Пловдив. Станцията KEBA KeContact, P30 x-series дава опция за заряд на 100% от предлаганите на пазара електрически автомобили.

*Източник: www.kia.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР