Родителите на Шани Лук, 23-годишният татуист, убит от Хамас и

...
Родителите на Шани Лук, 23-годишният татуист, убит от Хамас и
Коментари Харесай

Родителите на Шани Лук описват, че са видели тялото на дъщеря си 7 месеца след като тя е била убита и разхождана из Газа

Родителите на Шани Лук, 23-годишният татуист, погубен от Хамас и шествал полугол през Газа като трофей, описаха идентифицирането на тялото на щерка им седем месеца откакто тя беше убита от терористи - часове откакто останките й бяха открити в Рафа от израелски бойци.

„ Тялото, което имаме в този момент, е приключено и красиво и наподобява, че тя в действителност е жива “, сподели бащата на Шани, Нисим Лук, казвайки пред The ​​Post Friday, че положението на тялото й е „ знамение “.

„ Мисля, че е била в един от тунелите, който беше доста, доста студен…ето за какво тялото е приключено и красиво и кожата към момента е със същия цвят, към момента виждате татуировките, необикновено е “, той сподели пред The ​​Post като част от диалог с равин Шмули Ботич.

Родителите на Шани показаха облекчение, че останките на щерка им са още веднъж в Израел след ужасяващото нахлуване на 7 октомври против Южен Израел – което включва кръвопролитие на музикалния фестивал Super Nova, на който Шани участва.

„ Армията пристигна и ни сподели, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР