ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Губернаторът на Западна Вирджиния Джим

...
ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Губернаторът на Западна Вирджиния Джим
Коментари Харесай

Губернаторът на Западна Вирджиния свиква специална сесия за финансиране на училищата на фона на проблеми с FAFSA, други предложения

ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Губернаторът на Западна Вирджиния Джим Джъстис приканва щатските законодатели назад в Капитолия, с цел да обмислят 80 милиона $ систематизиране на държавните колежи и университети, с цел да се помогне на учениците да заплащат за учебно заведение на фона на продължаващата рецесия с федералната финансова помощ, наред с други оферти.

Републиканският губернатор пусна разгласа в петък за специфична сесия, започваща в 17:00 часа. Неделя, когато законодателите към този момент се събират в Капитолия на щата за междинни срещи през май.

Прокламацията изброява 15 точки, които Законодателният орган да прегледа и да предприеме дейности, в това число предложение за 150 милиона $ за поддръжка на автомагистрала, 50 милиона $ за нова държавна селскостопанска лаборатория в Държавния университет на Западна Вирджиния и повече от 80 милиона $ за държавни колежи и университети.

80-те милиона $ ще оказват помощ за обезпечаване на финансиране за студенти, засе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР