Когато Конгресът на САЩ се свика за първи път на

...
Когато Конгресът на САЩ се свика за първи път на
Коментари Харесай

Бележник на репортера: Вашингтон вече не е център на политиката – сега е град Ню Йорк

Когато Конгресът на Съединени американски щати се свика за първи път на 4 март 1789 година, това се случи във Федералната зала в Долен Манхатън.

Ню Йорк беше първото седалище на зараждащото се държавно управление на Съединени американски щати. Конгресът се отдръпна във Филаделфия година по-късно. Законодателите в последна сметка пуснаха котва в това, което в този момент е Вашингтон, окръг Колумбия.

Но макар всички дейности на Конгреса в Ню Йорк в последно време, някой може да си намерения, че Конгресът е „ Изгубен в Ню Йорк “ тази пролет.

Започнете да разпространявате новините. Много членове на Конгреса напущат през днешния ден. И понеделник. И вторник. И четвъртък. Множество републиканци към този момент постоянно се насочат на север, с цел да вземат участие в процеса против някогашния президент Тръмп в Ню Йорк.

Федералният развой за корупция против сенатора от Демократическата партия от Ню Джърси Боб Менендес също е в ход в Daniel P. Moyinhan федерален съд в Долен Манхатън. Кръстен е на починалия именит сенатор Даниел Патрик Мойних...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР