Здравната каса във Враца обяви конкурс за главен експерт в

...
Здравната каса във Враца обяви конкурс за главен експерт в
Коментари Харесай

Търсят главен експерт в Здравната каса във Враца

Здравната каса във Враца разгласи конкурс за основен специалист в бранш „ Информационни действия “, научи организация BulNews.
Вакантната позиция е в отдел "Договаряне, осведомително обслужване и надзор на изпълнителите на здравна и дентална помощ и аптеки ". Основните отговорности, които се правят на тази служба са: създаване, ръководство и поддържане на база данни и местни регистри нужни за работата на РЗОК, всекидневно осъществяване мониторинг за правилното действие на сървърната софтуерна система за база данни – ORACLE, реализиране на експортиране и импортиране на информация от и в базата данни, извършване на нужните действия по архивиране на информацията от базата данни на РЗОК и запазване на архивните копия.
Кандидатите би трябвало да имат висше обучение, като най-малката изискана степен е бакалавър. Необходим е и предходен опит, най-малко 2 години.
Минималният размер на главната заплата е 610 лева Конкурсът ще се организира на 2 стадия – тест и изявление.
Тези, които имат интерес към длъжността и дават отговор на условията, могат да подадат своите кандидатури до 25 септември, в границите на работния ден. Документите се одобряват в постройката на РЗОК във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР