Здравейте, мили мои. Имах син на 10 години и отглеждах

...
Здравейте, мили мои. Имах син на 10 години и отглеждах
Коментари Харесай

Успях да се помоля на Божията майка само няколко пъти

Здравейте, благи мои. Имах наследник на 10 години и отглеждах дребна щерка на 2 години. По това време живеехме в апартамент напълно сами и синът ми и бебето ми помагаха доста, той постоянно вършеше нещо (миеше пода, ходеше до магазина, переше и окачваше облеклата, миеше чиниите, изхвърляше боклука, играеше със сестра си, като цяло, беше моят най-съществен и безпроблемен спасител).

Товарих го доста, тъй като бях доста изтощена. В същото време се молех с огромен брой акатисти по моя главен проблем. И един ден ме осени, че би трябвало да се помоля и за децата, за всеки случай.

За рождения ден желаех да поглезя сина си и да направя домашна торта с крем от варено кондензирано мляко. Сложих го да се вари и напълно го забравих.

След час и половина извиках на сина ми от прилежащата стая: „ Диииимо, долей вода да не изкипи! “ Той не чува. Пак крещя, той не чува, по-късно пита „ Какво-какво, мамо? Какво би трябвало да се прави там? “ Подвиквахме си един на различен в нашия голям апартамент.

И по този начин няколко пъти. И си мисля: „ Я да отида сама да погледна “ – ще бъде по-лесно, в сравнение с да изяснявам. Станах и потеглих по коридора. Изведнъж слушам тропот!!! Млякото избухна.

Засмях се синът дотича и също се смее – цялата кухня, и таванът, и пода – всичко е в лепкави карамели. За повторно в живота ми кондензираното мляко избухва….

Изведнъж ми хрумва, че в случай че синът ми беше дотичал 2 минути по-рано и беше залял със студена вода празната нажежена тенджера, тогава тази „ бомба “ и масата й щяха да се изстрелят в лицето му!

Господи, благодаря ти! Благодаря ти, Света Богородице, за помощта! За това, че покри сина ми с Твоя почтен омофор, че го спря, че не разреши да се случи най-страшното!
Като осъзнах това, аз го прегърнах мощно, към този момент със сълзи на смут и огромна признателност към нашата Небесна Застъпница.

Богородице, пази и се грижи за децата ни! Дори когато от личната си нелепост ги притискаме и ги излагаме на удар. Амин!

Сега най-милият, най-красивият и най-хубавият баща на света живее с нас, само че това е напълно друга история! А тогава съумях да се помоля на Божията майка за децата си единствено няколко пъти.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР