Здравейте, аз съм Мария. Имам 10 албума, над 120 песни

...
Здравейте, аз съм Мария. Имам 10 албума, над 120 песни
Коментари Харесай

Мария във VIP Brother 2017

Здравейте, аз съм Мария . Имам 10 албума, над 120 песни и не мога да кажа какъв брой тъкмо видеоклипа. Правила в моя живот не съществуват – обичам да бъда провoкативна и секси, от време на време доста секси. Пиша си съвсем отличен 6. 

Злите езици споделят, че обичам хубавия живот. Бих споделила, че преувеличават единствено с няколко милиона. Обичам мъжът до мен да бъде по-силен от мен – такива съм ги търсила и постоянно такива си ги намирам. Умея ги тези неща. В моя живот съм имала два брака и още едно предложение за брак. В първия си брак добих смисъла на моя живот и това е Марая. За втория ми брак съвсем нищо не си припомням. Нищо неприятно не си припомням и, уповавам се, ще има защо хубаво да си припомням.
 Мария NOVA
Имам човек до себе си сега – усещам се влюбена, обгрижвана и щастлива жена. Аз нося любовта вътре в себе си и мога самоуверено да се нарека една преносима обич.

Влизам в Къщата на VIP Brother, с цел да се развличам по този начин, както ми се желае и по този начин, както мога единствено аз. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР