С наближаването на май месец тези, които се интересуват от

...
С наближаването на май месец тези, които се интересуват от
Коментари Харесай

Тези зодии ще бъдат галеници на съдбата през май

С наближаването на май месец тези, които се интересуват от астрология, са нетърпеливи да научат, кои знаци ще заловен светлината на прожекторите на ориста. Ако сте любопитни за щастливите зодии, които ще получат извънреден подтик през идния месец, следва да разберете. Ще се потопим в астрологичните прогнози, които акцентират първите четири зодиакални знака, които са допрени от ориста. Имайте поради, че звездите може да съдържат повече прозрения и персонализираното разчитане може да предложи по-задълбочено схващане.

Телец

Тъй като слънцето ще заблести в Телец през този май, родените под знак могат да чакат плодотворни дни, изпълнени с разцвет и напредък. Телците ще открият, че напъните им в кариерата и персоналните планове дават плодове. Независимо дали става въпрос за дълготрайна инвестиция, която ще се изплаща, или за доста възстановяване на персоналните им връзки, Телецът може да чака непоклатимост и триумфи.

Рак

Раци, пригответе се за прочувствен и финансов напредък през този месец! С подреждането на звездите в подкрепящ модел, тези под знака на Рака освен ще намерят комфорт в персоналното си пространство, само че и ще видят прогрес във финансовите си инициативи. Това е ужасно време за Рака да се ангажира с нови инициативи или креативен занимания. Този интервал загатва за триумф, но пътят ще бъде посипан с тръни.

Везни

Везните ще станат очевидци на хармонична композиция от професионален и персонален триумф през май. С Венера, засилваща тяхната харизма, Везните евентуално ще се окажат в удобни обстановки, както в любовта, по този начин и в бизнеса. Това е оптимално време за основаване на нови връзки или партньорства. Звездите са благосклонни към вас, Везни!

Козирог

Козирозите ще изпитат скок в своята увереност и деловитост, трансформирайки май в месец на обилни достижения. Подреждането на планетите предлага солидна основа за Козирога да доближи нови висоти в кариерата си. Всички дълготрайни цели, които са били арестувани, в този момент могат да се придвижат напред с огромен заряд.

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР