Завръщането на легендарния модел Opel Manta, но в новата модерна елинтерпретация ElektroMOD

...
Завръщането на легендарния модел Opel Manta,
но в новата модерна елинтерпретация
ElektroMOD
Коментари Харесай

Последни щрихи за електрическата Opel Manta

Завръщането на именития модел Opel Manta, но в новата съвременна елинтерпретация ElektroMOD доближава. В момента моделът Opel Manta GSe ElektroMOD се довършва в Рюселсхайм. След това класиката ще бъде представена във всичките си вълнуващи детайлности на 19 май 2021 година.

Дотогава производителят на автомобили ще подслади времето за очакване на феновете с още фотоси на новата Manta, която напомня на класиката Opel Manta A от 1970 година. В същото време автомобилът ще търси очарованието на възходящата база от фенове, които трансформират класики като Manta в по този начин наречените RestoMods с модерни технологии и нов дизайн.

Изцяло електрическият акумулаторен Manta GSe ElektroMOD с напълно цифровия си кокпит е спортен модел като същински Opel GSe и гордо носи своите упоритости в името си. MOD означава смяна, механически и стилистични МОДИФИКАЦИИ, както и СЪВРЕМЕНЕН резистентен метод на живот.

"Manta GSe ElektroMOD е дело на увлечени в делото си дизайнери, 3D моделисти, инженери, техници, механици, продуктови и маркови специалисти - всичките хора на Opel, които обичат колите и се забавляват да създават нови неща. Ние изграждаме на мост от великата традиция на Opel към устойчивото бъдеще, към което си коства да се стремим. Тази примес във времето оттогава и в този момент е абсолютно очарователна " - изяснява Пиер-Оливие Гарсия, управител на световната марка на Opel, от името на екипа на Manta GSe.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР