Завоите на смъртта край с. Тича отново припомниха за опасното

...
Завоите на смъртта край с. Тича отново припомниха за опасното
Коментари Харесай

Джигит даде яко газ на завоите на смъртта и се метна в дере

Завоите на гибелта край с. Тича още веднъж припомниха за рисковото си битие. При несъобразена скорост с пътните условия BMW с ямболска регистрация при излизане от десен завой сервира и загубвайки ръководството напуща пътното платно хвърляйки се в 15 метрово дере. На мястото на случая 36-годишният лидер описа за рисковата преживелица, написа KOTELNEWS.
„ Не се движехме с огромна скорост най-вече с 70 км/ч. Но на излизане от завоя колата сервира, съумях да я овладея, само че когато влязох в банкета там имаше огромна купчина с пръст. Предницата мощно се удари в нея, отскочихме, завъртяхме се още веднъж и паднахме в дерето със задницата напред.”, сподели той. В автомобила начело е пътувала и жена, която от удара е получила сериозна травма в региона на главата. Без заплаха за живота, контактна и в схващане, по неотложност е откарана в Сливен за лекуване. Животоспасяващо и за двамата е било потреблението на защитните колани. За шанс на пасажерите на близо метър от края на дерето колата се е спряла в две габрови дървета, което не е разрешило возилото да падне в така и така придошлата река от целодневния дъжд.
Пътуващите в автомобила дружно с още няколко коли са пътували за село Тича, където в къща за посетители е трябвало радостно да отпразнуват в приятна компания празничен мотив. На километър от селото във съдбовните завой статистиката на ПТП за този извънредно рисков сектор добави следващият тежък случай приключил за благополучие без жертви. За малко придвижването за тежкотоварните коли беше затворено с цел да може профилираният автомобил на пътна помощ Котел да извади от пропастта смачканото возило.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР