Крумовград дискутира възможността къде да домакинства през следващия сезон в

...
Крумовград дискутира възможността къде да домакинства през следващия сезон в
Коментари Харесай

Крумовград има още една опция за стадион

Крумовград дискутира опцията къде да семейства през идващия сезон в Първа лига. През актуалната акция новакът в елита приема съперниците си въз основата на Ботев (Пловдив), в Коматево. Заради това отборът е заставен да заплаща много високи наеми за квартири на играчите и щаба, под тепетата. Става дума за близо 20 жилища, където са настанени футболистите.

Ръководството е разискало два разновидността - да семейства на " Лаута ", отново в Пловдив, само че това също не е било кой знае какъв брой рентабилно от финансова позиция. Последната информация е, че тимът може да се реалокира в Стара Загора. Там ще употребява базата на стадион " Трейс Арена ", където в елита играеше локалният Верея. Стадионът е с осветяване и с прилежащи терени за тренировки. Отделно наемите под Аязмото са били много по-ниски.

В Крумовград към този момент е стартирана процедурата за градежа на нов стадион, което ще отнеме най-малко 2 години. Така и през идващия сезон тимът няма да е вкъщи.

" Да, има няколко варианти, които обсъждаме. В понеделник следобяд ще имаме повече изясненост. Сега сме съсредоточени върху мача ", разяснява изпълнителният шеф Асен Караславов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР