След катастрофата с кола на НСО, справката в „Пътна полиция”

...
След катастрофата с кола на НСО, справката в „Пътна полиция”
Коментари Харесай

Мария Ботева: И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, имат нарушения

След злополуката с кола на НСО, справката в „ Пътна полиция” сочи, че и двамата водачи имат прегрешения обратно в годините. Това изясни комисар Мария Ботева в ефира на Народоосвободителна въстаническа армия.

„ Такива, които не въздействат директно на сигурността на придвижването. Примерно погрешно паркирано транспортно средство”, изясни комисар Ботева.
Тя призна, че водачът на НСО е глобяван обратно във времето и за превишена скорост.

„ Пренебрежимо ниско превишения на скоростта. Общо 4 регистрирани такива”, съобщи Мария Ботева.

По отношение на знака „ Стоп”, за който имаше информация, че водачът не е видял, тя сподели, че първичният оглед сочи, че знакът е подложен на вярното място.

Всички коли на НСО имат нужните документи, минават ГТП. Съответният автомобил също е минал, има подписана застраховка „ Гражданска отговорност”. Когато става въпрос за такива организации полицата е групова, изясни още комисар Ботева.

По отношение на злополуката в Пловдив, при която починаха двама души, а други двама пострадаха, Мария Ботева изясни, че лидерът е бил дееспособен, с по-малко контролни точки. Те са били по-малко и тъй като до преди 1 година е бил нов лидер и тогава се получават по-малко точки.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР