В разцвета си медицинската драма Д-р Хаус определено владееше ефира

...
В разцвета си медицинската драма Д-р Хаус определено владееше ефира
Коментари Харесай

По колко са печелели на епизод актьорите от Д-р Хаус

В разцвета си здравната драма " Д-р Хаус " несъмнено владееше ефира с умопомрачителни професионални пъзели, интензивни сюжетни линии и остри разговори. Сериалът се концентрира върху брилянтния, само че усамотен и нетрадиционен медицински талант доктор Грегъри Хаус (Хю Лори) и неговия екип от диагностици, до момента в който се оправят с объркващи медицински случаи с неговите неортодоксални способи и хапливо духовитост.

18 години след края на " Малкълм " - по какъв начин наподобяват актьорите от сериала през днешния ден

Едно от обичаните ни луди фамилии от дребния екран

По време на осемте си сезона от 2004 до 2012 година " Д-р Хаус " непрекъснато се класира измежду най-гледаните телевизионни излъчвания в света. Той доближава своя връх в третия си сезон, привличайки приблизително 19.4 милиона фенове на епизод. До 2008 година сериалът може да се похвали със зрителите в 66 страни и публика от над 81.8 милиона по целия свят, което го прави най-гледаното телевизионно шоу в международен мащаб по това време.

Продукцията е изключително скъпа, като всеки епизод коства към 5 милиона $, основно заради високите индустриални стойности и хонорарите на надарения актьорски състав. Сред тях безспорно е Лори като титулярния воин. От The Richest вземат решение да ни просветлят какъв брой е печелил освен той, само че и някои от другите известни артисти в сериала по време на фотосите.

7. Оливия Уайлд - 40 хиляди $ на епизод

Оливия Уайлд краси актьорския състав на " Д-р Хаус " в облика на д-р Реми " Тринадесет " Хадли - воин, обгърнат в тайнственост и белязан от нейните морални сложности и защитавания в загадка персонален живот. Тя влиза в четвърти сезон на сериала, само че персонажът на Уайлд бързо се трансформира в любим на почитателите. Д-р Хадли е стажант по диагностична медицина, която се бори с заболяването на Хънтингтън - фактор, който играе огромна роля в сюжета на героя.

По времето, когато Уайлд се причислява към " Д-р Хаус ", тя не е толкоз известна, колкото е през днешния ден, само че със заплата от 40 000 на епизод си е удивително достижение за нейната процъфтяваща кариера. Участието ѝ в " Д-р Хаус " доста покачва " акциите " ѝ в Холивуд, проправяйки ѝ пътя за голям брой функции както във филми, по този начин и в малкия екран. Към средата на 2024 година чистото положение на Оливия Уайлд се прави оценка на към 10 милиона $.

6. Питър Джейкъбсън - 75 хиляди $ на епизод

В ролята на саркастичния, само че обаятелен доктор Крис Тауб, героят на Питър Джейкъбсън, прочут със своите остроумни забележки и персонални алтернативи, обезпечава комични моменти и човешки прозрения. Представен в четвърти сезон, Тауб е някогашен еластичен хирург, който минава към диагностична медицина.

Арката на героя на Тауб изследва персоналните му битки с пристрастяването и хазарта, демонстрирайки и трагичните качества на Джейкъбсън. Опитен артист с дълга кариера преди " Д-р Хаус ", Джейкъбсън остава до финала на шоуто. Редица източници сочат, че той е печелил 75 000 на епизод. Тази му работа, дружно с други планове в разнообразната му актьорска кариера, която включва функции във филми като " Трансформърс " и телевизионни излъчвания като " Закон и ред ", оказва помощ на Джейкъбсън да натрупа благосъстояние с приблизителна чиста стойност от 5 милиона $.

5. Лиса Едълстийн - 175 хиляди $ на епизод

Едълстийн влиза в ролята на доктор Лиса Къди, деканът по медицина в болничното заведение Princeton-Plainsboro Teaching Hospital. Героят на Къди служи и като любовен интерес за доктор Хаус - тяхната комплицирана връзка е централен детайл от описа на сериала. Нюансираният облик на Едълстийн като Къди - жена, балансираща професионалните си отговорности с персоналните си усеща към Хаус, печели утвърждението на критиците, като в същото време държи феновете нащрек.

Източниците сочат, че в началото Едълстийн е печелила почти 100 000 на епизод до пети сезон, като заплатата й се усилва до 175 000 по-късно, забележителна цифра за ефирен сериал. Въпреки това, след спад в рейтингите по време на седми сезон, Fox понижава бюджета за последния сезон с 20 %, което води до понижаване на заплатите на основния актьорски състав и в последна сметка води до нейното овакантяване на сериала. След излизането си от актьорския състав на " Д-р Хаус ", Едълстийн взе участие в голям брой телевизионни излъчвания. Богатството ѝ се прави оценка на 8 милиона $.

4. Омар Епс - 175 хиляди на епизод

Омар Епс изигра доктор Ерик Форман - невролог, прочут със своя непоколебим, систематичен метод и постоянно противоречиви взаимоотношения с доктор Грегъри Хаус. Характерът на Форман, с помощта на който се издига от зависещ до старши доктор със забележителен престиж, отразява и траекторията на кариерата на Епс от ранните функции във филми от 90-те години до поредната му работа в малкия екран.

По време на пети сезон Епс печели 100 000 на епизод, само че растящата известност на неговия воин подсигурява нарастване на заплатата с цели 75 000 на епизод. Въпреки че е изправен пред понижаване на заплатата в последния сезон, Епс избира да продължи с Хаус до финала на сериала. Омар Епс е освен надарен артист, само че и рапър, музикален продуцент и създател на песни, който внася многостранна креативна сила в своите планове. Днес чистата стойност на Епс възлиза на почти 8 милиона $.

3. Робърт Шон Ленард - 175 хиляди $ на епизод

Най-добрият другар и поддръжник на Хаус, доктор Джеймс Уилсън, е изигран от Робърт Шон Ленард. Героят на Уилсън служи като решаваща прочувствена котва и честен компас в поредицата, уравновесявайки постоянно безредното и нападателно държание на Хаус. Уилсън е човек, който постоянно се намира сред другарството си с Хаус и етичните си правила. Подкрепата на Уилсън за Хаус, даже на фона на саморазрушителните пристрастености на приятеля му, го трансформира в един доста обичан персонаж.

Ленард е обезщетен със заплата от 175 000 $ на епизод в седми сезон. Извън " Д-р Хаус " той се радва на сполучлива кариера в киното, театъра и малкия екран, което му оказва помощ да завоюва приблизителна чиста стойност от 10 милиона $.

2. Джеси Спенсър - 175 хиляди $ на епизод

Джеси Спенсър е австралийски артист, който печели интернационално самопризнание с ролята си на доктор Робърт Чейс в " Д-р Хаус ". Първоначално показан като млад и ненапълно доверчив доктор, героят му последователно се трансформира в умел хирург и глас на разсъдъка в екипа на Хаус. Като главен член на актьорския състав, приходите на Спенсър са в размер на към 100 000 долара в пети сезон, нараствайки до 175 000 в предпоследния сезон.

Кариерата на Спенсър продължава да процъфтява отвън Хаус, белязана от водещата му роля в трагичния сериал " Пожарникарите от Чикаго ", наред с други планове. В момента Джеси Спенсър има приблизителна чиста стойност от 8 милиона $.

1. Хю Лори - 700 хиляди $ на епизод

Хю Лори изигра емблематичната роля на доктор Грегъри Хаус, гениалният, само че мизантропичен основен воин на сериала. Превъплъщението на Лори в облика на нетрадиционния доктор, който пие хапчета, му печели необятно самопризнание и голям брой награди, в това число два Златни глобуса и няколко номинации за Еми.

Способността на Лори да балансира острото духовитост на Хаус със скритата му накърнимост е главния акцент на сериала. Възнаграждението на Хю Лори скача от сред 275 000 и 300 000 $ на епизод до трети сезон, съвсем утроявайки предходните му доходи от сериала.

19 години след началото на " Как се срещнах с майка ви " - какво се случва с актьорите от сериала през днешния ден

" Легендарната " петорка, която всички обичахме

До пети сезон заплатата му се усилва до към 400 000 $ на епизод, а до последния сезон доближава 700 000 $ на епизод, което го прави един от най-добре платените артисти в мрежовата телевизия по това време. Днес Хю Лори е натрупал чиста стойност от почти 45 милиона долара през сполучливата си кариера, обхващаща актьорско майсторство, музика и комедия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР