Защо трябва да делим политическите партии на приемливи и неприемливи?

...
Защо трябва да делим политическите партии на приемливи и неприемливи?
Коментари Харесай

Хасан Адемов: Ако партиите защитават тесния си партиен интерес, значи загърбват националния

" Защо би трябвало да разделяме политическите партии на допустими и неприемливи? Водещи би трябвало да бъдат политиките, които оферират. Най-важното е да се обединим към политики. Ако продължаваме по този метод – с този не можем, с оня не можем, стигаме до параграф 22. Крайно време е да се появи вяра. "

Това сподели за БНР Хасан Адемов от Движение за права и свободи. Според него разграничителните линии водят до липса на разговор:

" Ако политическите партии надмогнат разбирането, че присъединяване в една или друга управническа групировка, прекрачвайки тези дълбоки разграничителни линии, води до електорални вреди, могат да се намерят благоприятни условия за сформиране на постоянно държавно управление. "

По думите на Адемов сходни страхове водят до " патова обстановка, от която страдат всички жители ".

" Ако партиите пазят тесния си партиен интерес, това значи, че загърбват националния интерес ", уточни Адемов.

" Държавническото чувство, опцията да загърбиш тяснопартийния интерес за сметка на интереса на България би трябвало най-сетне да господства. Избирателят в лицето на политическите вижда субекти, които се занимават със личните си проблеми. Телевизорът няма по какъв начин да господства над джоба и хладилника ", добави още Хасан Адемов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР