Защитникът на полския национален отбор по футбол Мати Кеш има

...
Защитникът на полския национален отбор по футбол Мати Кеш има
Коментари Харесай

Защитник на Полша жадува за фланелка на Лионел Меси

Защитникът на полския народен тим по футбол Мати Кеш има специфична молба към съотборника си в Астън Вила и вратар на националния отбор на Аржентина Емилиано Мартинес да му вземе фланелка на мегазвездата Лионел Меси. Аржентина и Полша ще се изправят един против различен на 30-и ноември в група С, а Мати Кеш и Мартинес от съотборници ще се трансфорат в противници.

Попитан дали са си говорили преди да заминат всеки за своя лагер преди Световното състезание, Кеш съобщи пред публицистите. Не сме се обзалагали или нещо в този дух. Помолих го да ми вземе фланелката на Меси, в случай че е допустимо. Очевидно, когато стъпим на терена, ставаме противници, макар че сме съотборници във Вила. Това е още един тежък мач за националния тим на Полша против доста мощен съперник ".

Кеш е роден в Англия и присъединяване му в Катар е първи огромен конгрес с екипа на Полша, откакто получи предходната година паспорта си и ФИФА му позволи да играе за родината на майка си и дядо си.

" Всеки мечтае да играе на огромен шампионат и за мене това се случва на Световното състезание, което ме прави в действителност въодушевен, споделя още 25-годишният защитник, досега натрупал 7 мача за страната си.

" По принцип одобрявам напрежението и да играя във Висшата лига единствено по себе си носи напрежение. Винаги съм желал да се покажа на колкото се може по-високо равнище и ето в този момент е моментът, с цел да го направя.

Поляците обаче би трябвало да почакат малко до мача против Лео Меси и компания, а преди този момент би трябвало да играят и с Мексико. Тази среща е във вторник, като ацтеките са мощен тим, съгласно бранителя на Астън Вила.

" Мексико е доста добър състав, само че аз считам, че ние сме по-добри. В нашия лагер ние сме фокусирани върху нашите си мощни страни и главно върху това, което ще предложим на терена ", добави футболистът.
 Левандовски мечтае за гол на Световно
Левандовски мечтае за гол на Световно

Ще направя всичко допустимо, с цел да го реализира в този момент, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР