Защитникът на Англия и Манчестър Сити Кайл Уокър бе доволен

...
Защитникът на Англия и Манчестър Сити Кайл Уокър бе доволен
Коментари Харесай

Кайл Уокър: Знаехме, че ще е труден мач, ще се задоволим с точката

Защитникът на Англия и Манчестър Сити Кайл Уокър бе удовлетворен от своето попадение при равенството на " трите лъва " против Украйна в мач от квалификациите на Евро 2024. Бранителят показа, че е желал тимът да сътвори повече положения, само че и точката е добра за отбора.

" Това е точка като посетител и сме в добра позиция в групата. Знаехме, че ще е мъчно. Те са страхотна и горда нация. Липсваше ни нещо в последната третина. Да представяш страната си е ужасно. Горд и благополучен съм от това, а този гол бе в мислите ми доста дълго време ", стартира той.

" Знам, че Хари Кейн обича да се връща обратно и да подава по подобен метод. Успях да овладея и да пратя топката в мрежата. Трябваше да вкараме и още голове. Хари Кейн е доста добър и образован футболист. Централен нападател е и доста малко играчи могат да играят по този метод като него. Той прави най-хубавото за нашия тим ", добави бранителят.

" Мисля, че се оправяме добре, имахме доста владеене, трябваше да създадем повече положения. Украйна е добър тим, публиката беше зад тях. Ще вземем точката и продължаваме напред. Ще се подобряваме в идващия дуел ", приключи Уокър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР