Защитаващият титлата си и поставен под номер 2 в схемата

...
Защитаващият титлата си и поставен под номер 2 в схемата
Коментари Харесай

Яник Синер напусна турнира в Марсилия заради заболяване

Защитаващият купата си и подложен под номер 2 в схемата Яник Синер (Италия) се отхвърли от присъединяване на шампионата по тенис на твърда настилка в зала в Марсилия (Франция) с награден фонд 707510 евро.

Синер не излезе за дуела си от четвъртфиналите против Артур Филс (Франция) заради заболяване. Французинът ще срещне Стан Вавринка (Швейцария) на четвъртфиналите.

Водачът в схемата и 11-и в международната класация Хуберт Хуркач от Полша продължава напред, откакто победи Леандро Риеди (Швейцария) с 4:6, 6:3, 6:2 за 1:49 часа. За поляка това е първи четвъртфинал от началото на сезона.

" Леандро може да играе на супер високо равнище и стартира мощно. Беше огромна борба ", сподели Хуркач, който в спор за място на полуфиналите ще играе през днешния ден против Микаел Имер от Швеция.

Имер завоюва без игра след отвод на номер 6 Давид Гофен (Белгия).

Третият подложен Алекс де Минор (Австралия) отстрани Александър Ричард (Швейцария) с 6:3. 6:3 и излиза против Бенжамен Бонзи (Франция) за място на полуфиналите.

" Никога не е елементарно. Винаги е нова седмица, тъй че започваме при нови условия. Но съм доста удовлетворен от представянето си. Щастлив съм да играя тук в претъпкана зала, тъй че чакам с неспокойствие идващия си мач ", сподели Де Минор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР