Запознанствата и излизанията по срещи са като кутия, пълна с

...
Запознанствата и излизанията по срещи са като кутия, пълна с
Коментари Харесай

Двете зодии, които най-често си търсят по-млад партньор

Запознанствата и излизанията по срещи са като кутия, цялостна с шоколадови бонбони. Както се споделя – в никакъв случай не знаеш какво ще получиш. И до момента в който някои хора се влюбват в сътрудници, които са по-големи и надлежно по-зрели от тях, има и такива, които просто ги влекат по-младите от тях. Общоприетото разбиране е, че това се дължи на младежкото им възприятие за завършения или безгрижния метод към живота, само че мнозина даже не подозират, че това може да има и нещо общо с тяхната зодия. Има два зодиакални знаци, които просто ги влече да си търсят по-млади от тях сътрудници. Ето кои са те:

Близнаци

Представителите на тази зодия са известни като един от най-детските знаци в зодиака и е напълно разумно те да желаят сътрудник със същия юношески дух като тях. Докато хората на тяхната възраст се уреждат с деца, работа и понасят всички свои житейски отговорности, Близнаците естествено пробват да не престават да търсят страсти, без значение от всичко това. Не може да се каже, че тези въздушни знаци са безотговорни и просто желаят да купонясват до края на живота си, само че водени от двойствената им зодия, балансират тази отговорност и по-млад сътрудник може да бъде проводникът, който да внесе това в живота им. Известно е, че тези знаци са склонни елементарно да се разсейват, тъй че те би трябвало да си партнират с някого, който няма да се усеща афектиран, когато те прескачат от тематика в тематика или решат да създадат несъответствуваща смешка по време на сериозен диалог.

Лъв

Нищо не носи на Лъва по-голяма наслада от това да бъде обожаван и обгрижван, тъй че срещите с по-млад човек, който е влюбен в неговата, самостоятелност и опит, ще бъдат много удовлетворяващи за неговата хорда природа. Тези търсещи задоволство хора ще бъдат въодушевени, знаейки, че имат по-голяма информация на база житейския си опит от своите половинки. Очаквайте куп лекции в музея, където те могат да ви опишат занимателни обстоятелства за изложените експонати. Бъдете подготвени да получите обширна информация за настоящите международни вести. О, и те на драго сърце ще ви научат за всички разнообразни типове домати, до момента в който готвите. Ще отидете на отмора с Лъв? Тогава се пригответе да посещавате исторически и културни забележителности. Той освен ще събира нова информация, с цел да ви я показа по-късно, само че и ще опише за всички любопитни обстоятелства, за които е прочел преди да тръгнете на пътуването си. В този ред на мисли, Лъвът обича да има преимущество и по тази причина постоянно си търси по-неопитни в живота сътрудници, с цел да може да се потвърждава.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР