В даден момент от връзката си може да достигнете до

...
В даден момент от връзката си може да достигнете до
Коментари Харесай

16 начина да разобличите партньора си в изневяра

В даден миг от връзката си може да достигнете до там, че да подозирате мъжа си в невярност. Понякога просто знаете, че сътрудникът ви има спекулация. Не знаете по какъв начин, само че го усещате в стомаха си. Опитвате се да се противопоставите на колегата си, само че той отхвърля опасенията ви и ви споделя, че просто това е параноя. И по този начин, по какъв начин да хванете изневеряващ без солидни доказателства? Разбира се, може и да грешите, само че в случай че знаете, че не сте прекомерно ревностни, прилепчиви или несигурни, не позволявайте на никого да омаловажава възприятията ви. В доста случаи пеперудите в стомаха ни се усещат като предизвестия.

А фактът, че се съмнявате в невярност, е явен знак, че нещата не са напълно розови в страната на романтиката.

Просто да потискате подозренията и страховете си и да се преструвате, че всичко е изцяло обикновено, няма да ви помогне с нищо. Всъщност това единствено ще раздира и двама ви от вътрешната страна, ден след ден.

Как да сте сигурни, че можете да го хванете в невярност?

Ако се чувствате несигурни в една връзка, постоянно говорете с колегата си и му кажете какво чувствате. Понякога може да става дума просто за неуместно неразбирателство. А връзката постоянно оказва помощ да се уредят нещата, даже в случай че единият от вас е на ръба да се оглежда в невярност. Но в случай че подозренията ви не се заличават даже след диалога, тогава би трябвало да измислите проект, а ето и признаците, които да търсите:

Промени в общуването

Ако сътрудникът ви има спекулация, ще го хванете да ви пренебрегва, да сменя тематиките, да се ядосва, да се оправдава за какво не може да отговори на телефона, да заобикаля въпроси, да насочва обвинявания, да употребява високомерен език на тялото и да се държи пасивно-агресивно. Това може да ви накара да го подозирате в невярност още повече.

Промени във външния тип и заниманията

Възможно е също по този начин да забележите, че изневеряващият се облича по-хубаво или че ненадейно се е заинтересувал от външния си тип. Или може да работи по-дълго и да остава до късно в офиса. Промените за възстановяване на себе си могат да имат позитивен резултат. Но в случай че осъзнаете, че откогато е почнал да прави това, той се държи на разстояние от вас, евентуално не е мъчно да гo подозирате в невярност.

Промени в интимния живот

В спалнята нещата не а толкоз положителни, колкото преди, в случай че въобще към момента сте. Винаги са „ прекомерно изтощени “, когато се приберат у дома, постоянно си намират оправдания, с цел да не се приближат до вас. Не започвайте да допускате, че това е по ваша виновност. Вероятно те го получават от някой различен. Но не се вълнувайте прекалено много, в случай че един ден се приберат у дома и предложат двамата да опитате някои нови неща. Защото от кое място са научили това? Има един значим знак, с който всички не желаеме да се сблъскваме – научавате, че имате зараза. Ужас! Това е сигурен симптом, че съмненията в невярност са с съображение.

Парични проблеми

Ако двамата сте женени, неговите пари са и ваш проблем. Така че когато забележите в извлеченията от дебитните карти такси, които нямат смисъл, или те внезапно престанат да възнамеряват бъдещи покупки като фамилни пътувания или покупка на къща, може би това е явен знак, че той е забъркан в невярност.

 или изневяра; в невярност 16 метода да разобличите колегата си в невярност

Промени в потреблението на технологиите

Те постоянно са на телефона си, постоянно са онлайн, само че постоянно пренебрегват известията ви. Ако са ви съобщили паролата си, е, към този момент не я знаете, тъй като са я сменили. Когато са с вас, те постоянно ревизират телефона си или се измъкват, с цел да одобряват позвънявания. Възможно е даже да изчистят браузъра си, да се държат необичайно, че сте заели телефона им, и да харесват фотоси на инцидентни привлекателни хора в обществените мрежи.

Той лъже

Най-голямото изменничество е по какъв начин наподобява, че. От най-малките неща като това кой преди малко им е писал до това къде са прекарали уикенда. Лъжецът постоянно стартира с една дребна неистина и тя е като снежна топка, която се търкаля надолу по хълма. Тя просто става все по-голяма и по-голяма, до момента в който не се разбие и някой не пострада.

Наблюдавайте знаците

Следете за знаците, упоменати нагоре. Колкото повече знаци забележите, толкоз по-предпазливи би трябвало да бъдете и да го хванете в невярност. Но в случай че признаците не са задоволителни, с цел да разберете, би трябвало да предприемете дейности, с цел да хванете измамника.

Надникнете без предизвестие

От време на време се отбивайте без предизвестие на работното им място или се прибирайте по-рано. Не давайте да се разбере, че просто го шпионирате. Вместо това постоянно имайте превъзходен мотив да влезете без предизвестие. Ако сътрудникът ви е забъркан в изневерява, първото нещо, което би направил вместо да ви посрещне с усмивка, е да скрие нещо или да наподобява сюрпризиран или даже сърдит!

Проверявайте кошчето му за отпадък

Кошът за отпадък е отлично място за изхвърляне на движимости. А от време на време в него има и доста улики. Ако сътрудникът ви постоянно е на компютъра, проверете кошчето за отпадък или кошчето за боклуци при бюрото му. Има възможност там да се намира фотография на различен човек или дребен откъслек информация, който може да ви бъде от изгода, в случай че той е забъркан в невярност.

Потърсете информация в телефона му

Носи ли сътрудникът ви на всички места със себе си, даже в случай че става дума за тоалетната? Ако това се случва във вашата връзка, има огромна възможност сътрудникът ви да е замислил нещо или да е забъркан в невярност. Надникнете в телефона му, когато имате опция, изключително когато го е сложил на зарядното устройство. Опитайте се да ревизирате историята на позвъняванията, приложенията на обществените мрежи и изтритата директория със фотоси. Те могат да бъдат невнимателни и да не помнят да изтрият дефинитивно някои доказателства. Ако флиртуващите емотикони, които употребяват, са разнообразни от тези, които са ви изпратили, може би флиртуват с някой различен.

Следете обществените му медии

Социалните медии са най-лесното място, където можете да хванете някой в невярност. Проверете листата им с почитатели в Instagram. Вижте дали харесват фотоси на голи девойки и дали взаимодействат с някого повече, в сравнение с с други. Но внимавайте, тъй като резултатът може да разбие сърцето ви.

Запознайте се с приятелите му от противоположния пол

Това е зелен байрак, в случай че едно момче има другари от женски пол, защото това демонстрира, че той знае по какъв начин да се отнася с почитание към дамите. Същото важи и за момиче, което има доста другари мъже, което значи, че е общително и обичано от всички. Въпреки това тези другарства би трябвало да имат граници. Техният „ най-хубав другар “ не трябва да се нахвърля върху тях всякога, когато са в една и съща стая, или да ви пренебрегва, когато сте там. Не се правете на ревностни, което единствено ви кара да изглеждате зле. Трябва да запазите успокоение и да се запознаете с околните им другари. Ако те са в действителност положителни хора, можете да ги помолите да следят държанието на колегата ви вместо вас. Ако те не са положителни, подгответе се да ги хванете в невярност.

 в невярност 16 метода да разобличите колегата си в невярност

Следвайте го след скандал

Друг метод да хванете някой в невярност е да не го оставяте самичък, откакто сте се скарали. Да, от време на време отдалечаването един от различен при развълнуван спор може да е най-хубавият метод да се успокоите. Ако обаче сътрудникът ви продължава да прави това и нито една от кавгите не е била позволена, това е червен байрак. Повечето изневеряващи сътрудници съзнателно провокират кавги, затръшват вратата и си потеглят, тъй като това е отлично опрощение да се измъкнат от къщи и да се срещнат с любовницата си. Ако сътрудникът ви прави това постоянно в последно време, пробвайте се да го последвате като имате причина че сте тръгнали по него в случай че види, че го следвате. Може да не хванете половинката си в невярност, само че може да съумеете да довършите диалога и да разрешите проблемите си.

Променете навиците си за сън

За да хванете колегата си в невярност, забележете по какъв начин навиците му за сън могат да се трансформират съвсем за една нощ. Може да останат по-дълго будни, като се оправдават с работа, или да ги хванете да се промъкват из къщата в 2 часа през нощта. Преструвайте се, че спите, щом се озовете в леглото, и се пробвайте да видите дали сътрудникът ви не е замислил нещо. Става ли от леглото за дълги интервали от време? И това не са единствено късните нощи, за които би трябвало да помислите. Някои изневеряващи сътрудници могат даже да се разсънят доста рано и да се обадят по телефона, изключително в случай че схванат, че ги подозирате.

Влезте, когато минимум го чака

Опитайте се да влезете при колегата си, когато той минимум чака, без да се обявявате, изключително в случай че е бил самичък за известно време. Партньорът ви се държи нервно, когато влезете при него, изключително в случай че приказва по телефона или е пред компютъра си? Вероятно са правили нещо неправилно, а никой лъжец не желае да бъде заловен в невярност.

Включете се в проектите му

Изведнъж сътрудникът ви може да остава на открито доста нощи на работа или да има доста срещи в обществения си календар с приятелите си. Защо да не поканите и себе си? Попитайте ги дали можете да се присъедините към тях и вижте по какъв начин ще реагират. Не забравяйте, че сътрудникът ви не е задължен да прекарва всяка секунда от деня с вас. Трябва да му бъде разрешено да има и собствен личен живот. Така че би трябвало да извършите това единствено в случай че ви заобикалят толкоз постоянно, че към този момент рядко прекарвате време с тях.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР