Ако някой ви обвинява защо ви липсва бившият, просто не

...
Ако някой ви обвинява защо ви липсва бившият, просто не
Коментари Харесай

12 причини защо ви липсва бившият

Ако някой ви упреква за какво ви липсва някогашният, просто не му обръщайте внимание. Когато една връзка завърши, е обикновено да имате възприятие на носталгия по колегата си, изключително в случай че сте били с него дълго време. Може да се чувствате като цялостен отшелник, тъй като към момента ви липсва някогашният, само че повярвайте, не сте сами.

Това е постоянно срещан въпрос, който хората си задават: „ Защо ми липсва някогашният ми? “.

 липсва някогашният ви 12 аргументи за какво ви липсва някогашният

Дори и да са минали години, откогато двамата се превърнахте от двойка в познати, има изцяло законни аргументи, заради които може да ви липсва този човек. Това е естествена част от прекарването след раздялата и разбирането на тези аргументи може да ви помогне да осмислите възприятията си.

От една страна, той е бил благ. Винаги ти носеше кафето заран, знаеше най-съкровените ти мисли, караше те да се смееш, даваше ти гъделичкащи борби, имаше необикновен музикален усет, а също по този начин притежаваше онази ненаситна дарба да направи всичко занимателно – даже чакането на рейса.

След това идва ред на комплицираната тематика за паметта и идеализирането. Мозъкът ви като че ли изборно си спомня всички хубави моменти и комфортно не помни не толкоз хубавите моменти. Този розов взор към предходната ви връзка може да ви накара да копнеете за това, което е било, и да си мислите, че никой различен не може да се мери с него.

 

Това е една от аргументите да ви липсва някогашният – липсва ви една версия на връзката, която може би не е била напълно действителна.

 12 аргументи за какво ви липсва някогашният 12 аргументи за какво ви липсва някогашният

И, о, да не забравяме за тези подли неврохимични фактори. Когато сте влюбени, мозъкът ви бръмчи от допамин и окситоцин, създавайки тези топли, размити усеща. След разлъка мозъкът ви е като място за празненство, откакто гостите са си тръгнали – химикалите за положително въодушевление спадат и остава копнежът за оня прочувствен напредък. Тази абстиненция може да ви накара да копнеете за някогашния си, мислейки, че той е бил единственият източник на такова благополучие.

Нормално ли е да ви липсва някогашният ви доста по-късно?

 някогашния ви; липсва някогашният 12 аргументи за какво ви липсва някогашният

Да, и ние имаме някои аргументи да ви разбираем за какво. Замислете се дали и вашият случай е бил сходен и за какво ви липсва някогашният ви.

Не сте намерили нов човек

Преместете се над бившето гадже, време е да извършите място за отскок! Или… може би не? Ако към момента не си отскочила от някогашния си с ново, занимателно и лъскаво момче, което да гледаш, тогава може би си останала да му липсваш известно време. Ако не заемате времето си с някой нов или просто си играете с отскок, значи сте намерили много основателна причина да ви липсва някогашният – скуката.

Малко „ Добро утро “

 някогашния ви 12 аргументи за какво ви липсва някогашният

Като хора ние обичаме вниманието, проявявано по дребни и огромни способи. Един дребен жест на обвързаност, който несъмнено е нещо, което ви кара да липсвате на някогашния си, е методът, по който той ви изпращаше дребна блага утринна записка и съпътстващо нощно известие всеки ден, с цел да ви уведоми, че сте в мозъка му. Ако е по този начин, е обикновено да ви липсва някогашният.

Лични смешки с някогашния ти

Онзи миг, в който се усмихвате на нещо, което знаете, че би му се сторило смешно, само че даже не можете да му кажете за него. Вътрешните смешки са едно от главните неща, които отличават вас и половинката ви от всички останали. По същия метод, по който не можете да минете около старите места за срещи, без да ви липсва някогашният ви, инцидентната веселба, която ви припомня за вътрешна смешка с него, ще ви боли доста. Никога не подценявайте осакатяващата прочувствена мощ на една вътрешна смешка сред вас и него.

Той мислеше за теб

 да се пазите 12 аргументи за какво ви липсва някогашният

Това е чудесна причина да липсваш на някогашния си. Има какво да се каже за това, че сте мислили за него през целия ден. Това безспорно е едно от нещата, които най-вече гасят, откакто сте скъсали с някого. Изведнъж няма никой различен на света, който да се интересува от всички дребни неща, които вършиме денем – да вземем за пример по какъв начин леко сте трансформирали поръчката си или странната двойка, която спори зад вас на опашката на касата.

Семейството му ви е раздрусало

В този случай може и да не ви липсва някогашният ви, в действителност може да ви липсва майка му, която намерено говореше за проблемите и постоянно беше същинска, или занимателният му татко, който единствено за няколко месеца ви научи да бъдете специфична. Ако бившето ви гадже е имало ужасно семейство, може да ви се коства, че се разделяте с всички тях, а освен с индивида, с който сте се срещали. Особено в случаите, когато не сте прочувствено или физически близки със личното си семейство, раздялата с него може да съдържа напълно ново равнище на отчаяние и тъга. В такива моменти е обикновено да ви липсва някогашният и цялото му семейство.

Той беше страховит в леглото

 някогашния ви 12 аргументи за какво ви липсва някогашният

Какво общо може да има това с раздялата? Всъщност доста. Ако приятелят ви е бил себелюбив вид, ще ви е доста, доста по-лесно да го забравите. Предстои ви сложен път. В ерата на инцидентните запознанства е много мъчно да се откри добър ухажор, който да се грижи както за прочувствените, по този начин и за физическите ви потребности под чаршафите. Ако той знае какво прави, значи е добре да останете с него. Така че явно, в случай че в последна сметка загубите този човек, евентуално ще преминете през интервал на печал и е обикновено да ви липсва някогашният, даже и единствено поради това!

Споделени фантазии и цели

Двамата дружно сте построили свят от фантазии и в този момент ви липсва някогашният. Независимо дали става дума за пътешестване по света или за отваряне на кафене, тези общи желания могат да останат в сърцето ви и да ви накарат да изпитвате носталгия. Не става въпрос единствено за загуба на човек, само че и за бъдещето, което сте си представяли дружно. Всеки проект, който сте създали, и всяка споделена фантазия са добавяли още един слой към връзката ви. Сега, когато си мислите за тези неизпълнени проекти, това носи възприятие на загуба, блян по това, което е можело да бъде, а в този момент липсва някогашният, който е бил част от всичко това. Именно тези изоставени фантазии и споделени цели поддържат мисълта за този човек в.

Той е бил вашата система за поддръжка

Винаги, когато животът ви е поднасял лимони, някогашният ви е бил там, с цел да направи лимонада. Сега, когато се появят провокации, може да се окаже, че инстинктивно желаете да се свържете с него и да си спомните за поддръжката, която ви е оказвал. Той е бил вашият консултант, вашата зона на комфорт и вашият спешен управител в едно. Сега липсва някогашният, който е бил индивидът, който постоянно е имал отговор на въпросите, на които вие не можете да отговорите. Загубата на тази система за поддръжка може да остави забележителна празнота. Липсва ви освен неговото наличие, само че и увереността и стабилността, които е внесъл в живота ви. Ролята, която той е играл като ваша система за поддръжка, е съществена причина, заради която може да се окаже, че ви липсва някогашният.

Липсва ви разбирането

 7 неща, които може да се случат при събиране с някогашния 12 аргументи за какво ви липсва някогашният

Има разтуха в това да бъдеш с някой, който просто те схваща. Ако някогашният ви е бил човек, който е разбирал странностите и настроенията ви без доста пояснения, отсъствието му може да ви се коства, че липсва част от вас. Това е все едно да изгубите част от пъзела на общуването си. Да бъдеш разбиран по този метод е необичайност и в случай че към този момент не го имаш, може да се почувстваш объркан. Липсва някогашният, а с това липсва и лекотата да бъдете себе си без потребността от пояснения. Това надълбоко схващане и приемане постоянно са повода, заради която се оказва, че копнеете за този човек.

Техните странности са ви допаднали

Спомняте ли си по какъв начин ви дразнеше манията им по странни документални филми? Сега се усмихвате при тази мисъл. Понякога точно дребните особености на някогашния ви сътрудник оставят трайно усещане. Това, което в миналото ви се е коствало дразнещо, в този момент е станало очарователно в тяхно неявяване. Именно тези неповторими черти са създали връзката ви специфична, а в този момент те са нещата, които ви липсват. Странностите на някогашния ви, които в миналото сте, са се трансформирали в скъпи мемоари, които се оказва, че цените.

Начинът, по който ви караше да се смеете

Той може да е имал магическата рецепта да ви накара да се смеете, до момента в който ви заболи коремът. Защо ви липсва някогашният ви? Може би това са тези спонтанни пристъпи на смях и насладата, която идваше с него. Начинът, по който можеше да трансформира неприятния ден в добър единствено с една смешка или занимателна физиономия, е нещо, което надълбоко ви липсва. Смехът е мощно свързващо средство и неналичието на тази споделена наслада може да остави забележима празнота в живота ви. Именно смехът и лекотата, които те са внасяли в всекидневието ви, са това, за което копнеете.

Вашите общи другари

Общуването с общи другари може да разсъни мемоари. Когато приятелите ви загатват някогашния ви сътрудник или посещавате познати места за срещи, това може да провокира възприятие на носталгия и да ви накара да пропуснете това, което е било. Тези другари са живи напомняния за времето, което сте споделяли, и ви затрудняват да продължите напред. Липсва ви освен индивидът, само че и общественият живот и споделените прекарвания, които сте имали с него. Всяко събиране или споменаване на името им може да отвори още веднъж остарели рани, напомняйки ви за връзката, която в миналото сте имали.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР