Култовият герой от Висшата лига Габор Кирали разкри защо е

...
Култовият герой от Висшата лига Габор Кирали разкри защо е
Коментари Харесай

Култовият герой от Висшата лига Габор Кирали разкрива истината за емблематичните сиви долнища за джогинг

Култовият воин от Висшата лига Габор Кирали разкри за какво е носил емблематичните си долнища за джогинг през цялата си кариера на състезател.

48-годишният- old играе на най-високо равнище в продължение на 25 години и прекарва по-голямата част от кариерата си в Германия и Англия. Феновете на футбола в Обединеното кралство може да разпознаят Кирали от престоя му в Кристъл Палас, Уест Хем Юнайтед, Астън Вила, Бърнли и Фулъм, само че може би външният му тип, а не представянето му притегли вниманието.

Унгарецът се реалокира във Висшата състезание Лигата през 2004 година, откакто изигра 198 мача за Херта Берлин. След това той мина в Палас, където игра на вратата на Eagles 104 пъти.

По-нататъшни престои в клубове от Висшата лига бяха по-малко сполучливи за най-долния състезателен надзирател, само че той щеше да реализира по-късен триумф в 1860 Мюнхен, където беше опора за германците в продължение на пет години. Въпреки че играеше в няколко клуба от Висшата лига, може би най-забележителният и запаметяващ се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР