Започна поредната среща между ГЕРБ-СДС и коалицията Продължаваме промяната –

...
Започна поредната среща между ГЕРБ-СДС и коалицията Продължаваме промяната –
Коментари Харесай

Николай Денков: Има връзка между законодателната програма и председателя на парламента

Започна следващата среща сред ГЕРБ-СДС и обединението „ Продължаваме промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ в Народното събрание. Преди нея Николай Денков разяснява, че се надява през днешния ден да бъде приключена законодателната стратегия . Освен това още веднъж ще бъде разискван и въпросът с ръководителя на Народното събрание , съобщи „ 24 часа “. Става въпрос за ротацията , която предлага Асен Василев.

Денков акцентира, че има връзка сред ротацията и законодателната стратегия. Това е по този начин, тъй като е било разисквано ръководителят на Народното събрание и на правната комисия да са от две разнообразни обединения . По този метод ще има координиране на това, което взема решение Народното събрание.

ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС търсят допирни точки по въпроси като Шенген, Еврозоната, както и законите за Плана за възобновяване и резистентност . Денков помоли за самообладание, тъй като знае какъв е публичният интерес в тази ситуация.

Лена Бориславова от своя страна разгласи, че се пробват да създадат по този начин, че да има работещ парламент, само че това въпреки всичко зависи от мандатоносителя.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР