Заплахата към Алексей Петров стои от повече от 10 години,

...
Заплахата към Алексей Петров стои от повече от 10 години,
Коментари Харесай

Ще разкрият ли поръчителя на убийството на Алексей Петров

Заплахата към Алексей Петров стои от повече от 10 години, евентуално е бил приел, че е отминала и нещата са от единствено себе си решени, само че явно не е по този начин. Ако той в миналото е поел избран ангажимент пред огромен престъпен престиж и не е извършил отговорностите си, в този свят не се одобряват извинения и не се връщат пари.

Разследващите би трябвало да тръгнат от информацията, която са получили от него по време на първите два атентата. Вероятно е споделил от кое място чака тази офанзива. Не позволявам, че ще се стигне до поръчителя, всичко е направено доста професионално.

Това сподели за " Твоят ден " юрист Людмил Рангелов.

По думите му надали ще се откри и гилза.

" Показните разстрели се случват непрекъснато, мутренските години не са си отивали ", посочи той. 

Бившият началник на НСО ген. Тодор Коджейков счита, че при покушението против Петров защитата е била евентуално помолена да се отдалечи.

" Това се случва, в случай че охраняваното лице желае да организира диалог, да бъде самичък.

Тогава постанова на защитата рестриктивни ограничения, свързани с неговото успокоение, това е обикновено. Колкото и добре да се пази едно лице, в случай че не се съблюдават закономерностите в охранителната активност, ще се получи пробойна. В службите работят огромни професионалнисти и нямам доверие някой да е пропуснал информация, в случай че е имало такава ", изясни той.

Според него хидрошоковите патрони са с кухи върхове и одобряват формата на гъба при прикосновение с тялото на човек. " Могат да се купят във всеки един оръжеен магазин, не е строго конфиденциален патрон, изработен в лаборатория.

Когато влезе в тялото се сплесква и понижава скоростта си, нанася съществени провали.

Навиците му са следени дълго време ", съобщи Коджейков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР