Финландецът Windows95man направи провокативно изпълнение на песента No Rules!, която

...
Финландецът Windows95man направи провокативно изпълнение на песента No Rules!, която
Коментари Харесай

Скандал на Евровизия: Изпълнител излезе почти гол на сцената

Финландецът Windows95man направи провокативно осъществяване на песента " No Rules! ", която сътвори илюзията, че е излязъл гол на сцената.

По време на присъединяване си той излезе от огромно яйце на сцената единствено по тениска, шапка и бандаж с физически цвят, което основава излюзията, че е гол.

След което, до момента в който пееше парчето дружно с Хенри Пийспан, Windows95man обикаляше сцената и подскачаше, като от самото начало си криеше интимните елементи по някакъв метод. Към края на
осъществяването на песента си се обу с къси дънкови панталонки.



" Това би трябвало да се забрани ", " Това беше безусловно извънредно, не мога да допускам какво гледах ", " Как е разрешено. Това шоу към този момент не е за фамилията ", " Глупостта прелива тази година в " Евровизия ", това гласят мнения в обществените мрежи под видеото на осъществяването на Windows95man.

Други консуматори пък го пазят, като пишат: " Това беше занимателно ", " Не съм се смял толкоз доста ", " Затова става дума в " Евровизията ", " Всяка година се влюбвам в осъществяванията на Финландия " и така нататък

Windows95man е добре прочут актьор, танцьор и издирван модел, необятно скъп във Финландия и по целия свят.

" Мил и прелестен човек, той е малко свенлив фанатик денем, само че когато облече униформата си - прословутата несъществуваща тениска на операционната система и композиция от дънкови горещи панталони - той се трансформира в супермен! " Така е предствен в уеб страницата на " Евровизия ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР