Запалиха къщата на бивш кмет на мездренското село Люти дол,

...
Запалиха къщата на бивш кмет на мездренското село Люти дол,
Коментари Харесай

Извънредно! Запалиха къщата на бивш селски кмет, има ранен пожарникар /снимки/

Запалиха къщата на някогашен кмет на мездренското село Люти дол, видя кореспондент на организация BulNews.bg.
Тази нощ към 2.15 часа е горяла двуетажна сграда на улица "Мургаш “, против кметството, в обитаемото място, благосъстоятелност на Никола Джорошки. Той е бил властник на селото сред 2007 и 2008 година
За благополучие пламъците лумнали в миг, в който в нея нямало никого, защото притежателят й е в Италия на отмора. По думите на локалните хора, евентуално се касае за тенденциозен палеж.
Пламъците са били видяни от съседката Стефанка Драганова, която незабавно подала сигнал на тел. 112. При гасенето на пожара обаче е потърпевш един от пожарникарите, чиито крайник е бил раздран. Мъжът незабавно е закаран в незабавното и му е оказана помощ. „ Пожарната се е намесила, само че за жалост е било късно “, споделя кметът на мездренското село Станислав Ангелов, съгласно който също на пръв взор наподобява, че става дума за тенденциозен пожар.
Изгорялата къща е на 50 години и в нея живее трето потомство на семейството. От няколко дни Николай Джорошки е в Италия на посетители при сестрата на жена си. Преди години той е управлявал селото, само че се е отдръпнал по персонални аргументи от поста. Номинацията му била издигната от земеделците.
Местните приказват, че Джорошки има много неприятели измежду съселяните си, защото неведнъж е подавал сигнали против тях в разнообразни институции.
Това не е и първото посягане против него, защото преди към 8 години е горяла и колата му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР