Зам.-председателят на НС Кристиан Вигенин и лидерът на градската организация

...
Зам.-председателят на НС Кристиан Вигенин и лидерът на градската организация
Коментари Харесай

Депутатите от БСП Кристиан Вигенин и Иван Петков присъстваха на извънредната сесия за Пловдивския панаир

Зам.-председателят на Народно събрание Кристиан Вигенин и водачът на градската организация на социалистите и народен представител от Българска социалистическа партия Иван Петков участваха на плануваното за тази заран съвещание на Общинския съвет на Пловдив. Това беше втори опит да се анулира решението на Оценка за съвместимост, с което Международният панаир попада под цялостния надзор на предприемача Георги Гергов. Отсъствието на съветниците от ГЕРБ и от " Автентична лява Българска социалистическа партия " със свалено от левицата доверие, провалиха съвещанието.
" Това, което става, е срамно. Ако бяха уверени в решението си, съветниците трябваше да са тук, да се стимулират и да го потвърдят. Те обаче се скриха, тъй като добре схващат, че дейностите им са против интереса на страната и против интереса на пловдивчани, които са ги избрали ", заяви Вигенин  и добави, че политическата отговорност би трябвало да се търси на най-високо равнище.
" В Пловдив не се случва нищо без знанието и напътствията на Борисов, той беше лидер на ГЕРБ тук в няколко парламентарни избора. Защо Борисов и ГЕРБ упорстват в реализацията на този проект за заличаване на Пловдивския панаир? ", попита зам.-председателят на Народно събрание.
" Съветниците от така наречен " Автентична лява Българска социалистическа партия " не съставляват Българска социалистическа партия, пловдивската организация на партията има безапелационна позиция по въпроса, направихме и две заявления в Народното събрание. След като и днешният опит беше провален, ще търсим други способи да защитим Международния панаир от плячкосване и застрояване ", съобщи водачът на пловдивските социалисти Иван Петков .
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР