Абитуристка от Колумбийския университет, която пропусна матурата си поради COVID,

...
Абитуристка от Колумбийския университет, която пропусна матурата си поради COVID,
Коментари Харесай

Абитуриентка от Колумбийския университет, която пропусна завършването на гимназията, разстроена да пропусне началото на колежа на фона на протести

Абитуристка от Колумбийския университет, която пропусна матурата си заради Коронавирус, също няма да може да върви на завършването й на лицей заради анти-израелски митинги.

„ Толкова е разочароващо “, сподели в понеделник Кейти, студентка от Колумбийския университет, в изявление за водещия на Fox News Джеси Уотърс.

„ За да бъда почтен с вас, даже преди седмици, когато видях ужасяващия тероризъм, който се развива в нашия кампус, даже не желаех да отида повече на дипломирането си “, изясни тя. „ Работих през целия си живот, с цел да вляза в Колумбия. През цялата си кариера в колежа получих пряк A. А в този момент даже не желая да отивам на дипломирането си, тъй като знам, че администрацията ми се потвърди още веднъж и още веднъж през последните седем в действителност месеци, освен през последните три или четири седмици, че отхвърля да отбрани еврейски студенти и студенти, които са просто елементарни американци, които желаят да вървят в клас. "

Зрелостник в Колумбийския ун...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР