Васил Божков обяви, че ще води европейската листа на коалиция

...
Васил Божков обяви, че ще води европейската листа на коалиция
Коментари Харесай

Васил Божков ще е водач на листа за евроизборите и на листата за народни представители

Васил Божков разгласи, че ще води европейската листа на коалиция „ Център “. Пред публицисти в Централната изборна комисия (ЦИК), откакто листите на групировката бяха регистрирани, Божков сподели, че втори след него в евролистата ще бъде Дарин Дросев, който е ръководител на групировката. 

Божков добави, че за изборите за народен парламент ще води две листи – в 25 многомандатен изборен регион (МИР) в София и в Пазарджик. 

В акцията ще заложим на позитивност. Няма да обещаваме неща, които няма да осъществим. Ще променим системата, съобщи той. 

На въпрос по какъв начин ще си партнира ГЕРБ и " Продължаваме промяната ", в случай че се стигне до съдружно държавно управление в границите на идващия парламент, той отговори: „ Ако има съдружно държавно управление, ние няма да си партнираме с тях. Ние ще им пречим да си осъществят незаконните си схеми “. 

Имаме желание да произведем съответна рецензия, с която Европа да промени отношението си към България, уточни Дарин Дросев. 

По-рано през днешния ден Софийският градски съд пусна от домашния арест предприемача Васил Божков. Съдът се стимулира, че към този момент са минали осем месеца от задържането му. 

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР