БСП доказа че може да води и печели битки, да

...
БСП доказа че може да води и печели битки, да
Коментари Харесай

Веска Ненчева: БСП доказа, че стои зад българското розопроизводство и българските семейства

„ Българска социалистическа партия потвърди че може да води и печели борби, да пази националното благосъстояние, каквото е българското розопроизводство, да отстоява правата на българските фамилии, на работещите хора, да предлага действителни политики за българското обучение ”. 
Това съобщи лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ” в Пловдив област Веска Ненчева при представянето на листата – емблематичното за България място – Сопот. 
В листата са съчетани младостта, борбеността, мощното предпочитание за работа с мъдростта и опита, който ни е нужен. Всеки от тях знае, може и милее за бъдещето на страната, безапелационни са социалистите. 
Това са: Никола Иванов - ръководител на партия Национално придвижване „ Единство ”, съдружен сътрудник на „ Българска социалистическа партия за България ”, Илиян Марков - на 23 години, родом от Карлово, студент, със личен бизнес, Алекс Гигов – също младеж, на 24 година, правист, работи в областта на комерсиалното и интернационалното право, съветник по европейски стратегии, Тодор Личев - на 41 година, от община Карлово, висше обучение, компетентност „ Бизнес администрация “, предприемач-строител, Симеон Иванов - на 54 година от община Раковски. Завършил Русенския университет, правист. Адвокат към пловдивската адвокатска гилдия, Запрян Христев - на 54 година, еколог, дълготраен преподавател по химия и биология, 12 години е кмет на село Чалъкови, Иван Яков на 58 година, от община Калояново, общински консултант в Общински съвет Калояново.
Трета в листата на „ Българска социалистическа партия за България ” е Мария Мустакова, на 40 година, два мандата общински консултант в Общински съвет Хисаря, шеф на ОУ „ Отец Паисий “ в село  Песнопой. Втора - Ралица Сатанска, на 32 година, от община Раковски, приключила ПУ „ Паисий Хилендарски “ Пловдив, компетентност „ Право “.
Водачът на листата Веска Ненчева няма потребност от показване, само че ще кажем -  израснала в Розовата котловина, възпитана в родолюбивия дух на родния край, тя е дълготраен преподавател в СУ „ Христо Проданов “ в Карлово, обичана и уважавана от своите сътрудници и няколко генерации възпитаници, общински консултант в Общински съвет Карлово, депутат в 44-то, 45-то, 46-то, 47-то и 48-то Народно заседание, обявиха социалистите при откриването на акцията. 
Да поддържат лидера Веска Ненчева и претендентите пристигнаха лидерът на кандидат-червената листа за европейските избори Кристиан Вигенин и Вяра Йорданова.
„ За мен е чест, че съм тук, с цел да поддържа Веска Ненчева като лидер на регионалната листа на Българска социалистическа партия за България. Заедно с нея водим тези борби за българската роза и за розовото масло и ще продължим да го вършим. Нашият ангажимент по тези проблеми остава. Ние в европейския парламент, тя в българския, тъй като единствено когато работим дружно, единствено когато европейската и националната политика гледат в една посока, тогава се реализират резултати. Пожелавам ползотворна акция и здрави нерви на Веска и водената от нея листа. Вярвам, че на 9 юни в Пловдив област още веднъж ще бъдете измежду първенците. Победа и триумф “, сподели лидерът на евролистата на „ Българска социалистическа партия за България ” Кристиан Вигенин.
„ Предстои ни поредна борба. Битка за отстояване на правовата страна, борба за опазване на националния ни суверенитет, борба за доказване на националната ни непоклатимост в Европейския парламент ”, съобщи Веска Ненчева. Тя бе безапелационна: 
„ Тази борба ще я водим дружно, както до момента във всички борби, които са били с наша победа. Хората от нашата листа са млади, амбициозни, ерудирани, хора и с опит. Смятам, че всичко, което е належащо да създадем за отбрана на фамилиите, за отбрана на работещите, за отбрана на просветителната ни система, за отбрана на образованието, ще се случи с нас, хората, които заставаме с чисти лица и сърца пред вас. Очакваме вашата и на вашите фамилии и другари поддръжка с № 24, тъй като в действителност тръгваме към борба, в която би трябвало да победим “, сподели Веска Ненчева и прикани хората да гласоподават с бюлетина № 24.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР