Журналистът Стойчо Керев говори пред Мариян Станков – Мон Дьо

...
Журналистът Стойчо Керев говори пред Мариян Станков – Мон Дьо
Коментари Харесай

Той направи направи последното интервю с Тодор Живков във Всяка неделя и проговори за Кеворкян

Журналистът Стойчо Керев приказва пред Мариян Станков – Мон Дьо по Нова тв.

Той е публицист, който размени публицистиката с тематиките за невидимите светове и това му донесе още популярност, само че и порция съмнение и рецензията.

Той влиза в малкия екран в средата на 90-те и съвсем незабавно по покана на една от легендите в специалността Кеворк Кеворкян сяда в стола на водещия на „ Всяка неделя ”. Негово е последното изявление на последния социалистически началник на Народна Република България Тодор Живков през 1997 година. Факт, без който не минава нито едно изявление на Керев в последните близо 30 години, с изключение на нашето.

" Кеворкян е най-дълбоката философия в публицистиката, с която съм се срещал ", сподели Керев.

" Баща ми умря в неделя. Нагълтах се с хапчета. Закъснях за срещата с един от министрите. Казах му какво е станало. Той ми сподели: " Искаш ли да спрем програмата? Само кажи и я спирам ", изясни Керев.

" Разплаках се и споделих " Работим " " Той е огромен мъжага. ", описа журналистът за Кеворкян.

Сега журналистът приказва за детските години в Карлово, футболното безчинство, срещите с Радой Ралин, Станислав Стратиев и Христо Фотев. За фантазията да работи с Кеворкян. За любовта, която го хвърля в бездната на умопомрачението. Този диалог нямаше да е същият, в случай че не се засегне и тематиката за невидимите светове - новият стол, в който седна след публицистиката. Какво има да каже на тези, които го упрекват в измама и за какво преди няколко години е бил на крачка от гибелта? 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР