Стопкадри бТВАктрисата Милица Гладнишка разкри кой е най-трудния й период

...
Стопкадри бТВАктрисата Милица Гладнишка разкри кой е най-трудния й период
Коментари Харесай

Милица Гладнишка: Станах сервитьорка и спасих кариерата си

Стопкадри бТВ

Актрисата Милица Гладнишка разкри кой е най-трудния й интервал в професионалната кариера.

Тя описа по какъв начин Господ я погледнал от горната страна и е траяла да се занимава с това, което най-добре умее.



Когато имаше рецесия в изкуството, беше тежко, защото седем играехме пред двама. Естествено, че се бях депресирала, до момента в който не ми звънна един мой сътрудник Жоро и ми сподели, че търси хора за план „ Пеещи сервитьори “, стартира в 120 минути “ Милица.



Тогава се срещнах с Живко Петров. Изпях една ария на Тина Търнър, взеха ме и започнаха да пея пред повече хора. Сервитьорството и пеенето се велики специалности. Когато имаше резервации, напряко се разтрепервах, съобщи в „ 120 минути “ Милица.

Тя призна още, че като дете е мечтала да стане палентолог, археолог, космонавт или да написа книги, въпреки че не я бивало доста в писането.



Ставаше ми неприятно в колата от дребна и разбрах, че няма да стана космонавт. Дори и в този момент като взема остро завоя, ми става неприятно и по тази причина бих казала: Скъпи водачи, извинявайте, в случай че ви бавя, добави по бТВ Гладнишка.

Впоследствие тя показва и типичното си фино възприятие за комизъм със своята любопитна теория за България:

Всичко в България е междинна ръка - мафията, политиката, шоу бизнеса и диктатурата, и по тази причина, когато пристигна края на света - първо ще пристигна 20 години по-късно, в сравнение с запад, и отново ще е междинна ръка и ние няма да го усетим, и ще преминем през новото време.

Милица разкри също, че е придобила нови познания по време на присъединяване си в комедийното куиз шоу „ Кой да знае “.

Научих забавни неща, като да вземем за пример за копчетата на бойците от Първата световна война. Ако не може да се ориентираш, късаш копчето, отваряш го и то е компас, сподели тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР