Подобен ход може да доведе до репресии срещу реекспорта на

...
Подобен ход може да доведе до репресии срещу реекспорта на
Коментари Харесай

Вече няма горещ въздух? Ще санкционира ли ЕС сектора на LNG на Русия?

Подобен ход може да докара до репресии против реекспорта на съветски LNG от страните от Европейски Съюз, само че е малко евентуално да се оправи с вноса му в Европейски Съюз. Това може да остане мъчителна точка.

В това, което би било първият ход от този тип, Европейски Съюз може да обмисля наказания против бранша на съветския полутечен природен газ (LNG). Като част от 14-ия кръг от наказания против Русия от Европейски Съюз, тези нови ограничения ще бъдат ориентирани към реекспорта на съветски полутечен природен газ от страните от Европейски Съюз. уреди, в това число потреблението на  пристанища за транспорт на съветски LNG, както и всевъзможни други артикули, за които се счита, че директно способстват за продължаващата борба на Русия в Украйна.

Не единствено това, само че също по този начин би принудило фирмите от Европейски Съюз и операторите да бъдат по-внимателни към всевъзможни евентуални нарушавания във връзка със наказания, които могат да бъдат наказуеми с санкции или лишаване на лиценз.

Това също би попречило на компании от Европейски Съюз и други организации да се включат в планове за LNG...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР