Зам. областният управител на Пловдив Николай Василев се срещна вчера

...
Зам. областният управител на Пловдив Николай Василев се срещна вчера
Коментари Харесай

Зам. областният управител на Пловдив Николай Василев се срещна с ръководството на Областна администрация Стара Загора

Зам. регионалният шеф на Пловдив Николай Василев се срещна през вчерашния ден с регионалния шеф проф. Наско Василев и заместниците му арх. Банко Банов и Любомир Желев.

На срещата участва и националният представител от Политическа партия „ Продължаваме промяната “ Атанас Михнев. По време на диалога бяха разисквани опциите на двете области за съдействие в региона на културата, туризма и промишлеността. 
Един от значимите въпроси, който бе подложен, бе обвързван със основаване на условия за по-качествено обучение и професионална подготовка и преквалификация на младежите в България. 
Плановете за отделяне на въглеродно неутрални индустриални паркове, също бяха тематика на срещата в Областна администрация. Николай Василев срещна участниците с плана за създаване на четири такива парка в регионалните центрове Пловдив, Бургас, Габрово и Хасково. 
Представителите на двете регионални администрации дискутираха и развиването на туризма в областите Пловдив и Стара Загора, както и опциите, които дава туристическото райониране. Единодушно бе мнението, че и двете области разполагат с голям туристически капацитет поради хилядолетната си история и богатото културно-историческо завещание. Добри вероятности  за разгръщане има и пред винения туризъм, който в последните години набира скорост и притегля от ден на ден фенове на положителните български виновност. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР