Задържан е 67-годишен за нанасяне на телесна повреда на свой

...
Задържан е 67-годишен за нанасяне на телесна повреда на свой
Коментари Харесай

След скандал между пастири в Ломско: Единият е в болница, а другият – в ареста

Задържан е 67-годишен за нанасяне на телесна щета на собствен сътрудник в ломското село Сталийска махала. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Монтана.

Около 15:30 часа през вчерашния ден в Районното ръководство в Лом е постъпил сигнал от Центъра за незабавна здравна помощ при МБАЛ-Лом за признат пациент с рана на главата, в тежко положение . Полицейски чиновници неотложно са посетили центъра, при което открили 34-годишен гражданин на село Сталийска махала, който не е съумял да даде разумно пояснение за пострадванията си.

При извършените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия криминалисти от РУ-Лом са изяснили, че същия ден към обяд в землището на село Сталийска махала, наоколо до местността „ Багачина “, сред потърпевшия и 67-годишен от видинско село, и двамата работещи като пастири в локална кравеферма , е зародил скандал , който е прераснал в сборичкване.

При спора по-възрастният мъж е блъснал в главата с дървен кол по-младия , при което той е паднал на земята и е изгубил схващане . Впоследствие потърпевшият е бил превозен до МБАЛ-Лом и настанен в хирургично поделение .

С полицейска заповед на 67-годишния е наложено задържане за период до 24 часа по ЗМВР. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР