Забелязвате ли някакви странни астровибрации във въздуха? Това е така,

...
Забелязвате ли някакви странни астровибрации във въздуха? Това е така,
Коментари Харесай

Юпитер вече е ретрограден: какво ще ви донесе планетата на късмета според зодията

Забелязвате ли някакви странни астровибрации във въздуха? Това е по този начин, тъй като ТРИ планети станаха ретроградни през тази седмица: Сатурн, Венера, а в този момент и Юпитер! Да, доста е, само че преди да се паникьосате, това в действителност въобще не е ужасно, а даже някак окуражаващо.

Венера е ретроградна: какво да чака всяка зодия от този пренос >>>

От 14 май до 13 септември Юпитер, който е планетата на шанса и опциите, ще се движи обратно в Козирог. Независимо коя зодия сте, ще преразгледате възгледите си за света и ще се посветите на световните филантропични въпроси – нещо, което всички можем да създадем сега!
 Omnia Golden Citrine - златният билет, който ще те потопи в топло зарево Edna предлага Omnia Golden Citrine - златният билет, който ще те потопи в топло зарево
Как ще повлияе ретроградният Сатурн на любовния живот на всяка зодия >>>

Този пренос ни кара да мислим отвън нашите граници и да работим дружно за световна идея. Това може да бъде предизвикателство, тъй като Козирогът не е измежду обичаните зодиакални знаци на щастливата планета – Козирогът мисли на микро равнище, до момента в който Юпитер гледа към огромната картина . Но с известни старания можем да работим дружно като екип – не забравяйте, че всяко малко деяние е от голяма важност и помощ!

Ето какво да чака всяка зодия от този пренос:
Какво да чака всяка зодия от ретроградния Юпитер 12 фотоси  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Юпитер  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Юпитер  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Юпитер  Какво да чака всяка зодия от ретроградния Юпитер
 магическа топка Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР