Забелязали ли сте вече неутолимия ни глад за интересни истории,

...
Забелязали ли сте вече неутолимия ни глад за интересни истории,
Коментари Харесай

Flexcast, еп.1: Ирмена и Ивелина, гъвкави и силни

Забелязали ли сте към този момент неутолимия ни апетит за забавни истории, които ни вдъхват религия, че положителният образец и истинските хрумвания не са толкоз сложни за намиране… стига да знаеш по какъв начин да ги търсиш. Не е нужно да събират хиляди лайкове, нужно е единствено смисъл, а той може да бъде открит на всички места - киното, малкия екран, обществените мрежи, подкаст…

И тъй като сме безконечни търсачи на такива истории, няма по какъв начин да не отразим появяването на- новият подкаст с всички улеснения за слушателя - от увлекателно наличие до оптимално улеснен достъп. От през днешния ден първият епизод към този момент е наличен в YouTube канала на Samsung България, и още от него излиза наяве, че името не е инцидентно. Flexcast е подкаст във флекс режим, тъкмо като сгъваемите телефони на марката – мотивиращ, еластичен, комбиниращ разнообразни функционалности и разполагаем когато и да е.

Flexcast ще среща публиката с забавни персони, ще опише техните богати истории и дейностите, с които те са оставили отпечатък в своите сфери, а от време на време и в цялото ни общество. Важна ремарка - лайковете в обществените мрежи тук не са от голяма важност, значим е единствено положителният образец, който дават хората, чиито истории ще слушаме в новия подкаст на Samsung България.

 Ивелина Чоева и актрисата Ирмена Чичикова, flexcast подкаст

Всеки вторник ще има нов епизод, участници и истории, които да стимулират аудиторията, че положителният образец е на всички места, стига да сме отворени и да го съзрем. Flexcast e еластичен по всички критерии - може да го гледате, до момента в който пиете кафе заран или вино вечер, до момента в който шофирате, чистите, релаксирате. Побира се и в най-малката чанта или джоб, и постоянно е на един клик разстояние.

Първият епизод на поредицата, който към този момент е наличен за гледане, е отдаден на българската хубост, гений, мода, киното и уроците по пътя до аления килим и международните корици на списания, а историите описват креативният управител и модел Ивелина Чоева, и актрисата Ирмена Чичикова.

 Александра Богданска, flexcast
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР