Дениз Уелч отправи оплаквания към Ofcom след неотдавнашен дебат за

...
Дениз Уелч отправи оплаквания към Ofcom след неотдавнашен дебат за
Коментари Харесай

Дениз Уелч се обявява срещу оплакванията на Ofcom, докато допълнително защитава Меган Маркъл

Дениз Уелч насочи недоволства към Ofcom след скорошен спор за принц Хари и Меган Маркъл, като тя беше вокален покровител на двойката.

Беше оповестено единствено преди дни, че регулаторният орган Ofcom е получил повече от 100 недоволства от фенове на Loose Women за неотдавнашен епизод на шоуто на ITV. Беше включена полемика за кралското семейство.

По време на епизода в понеделник предходната седмица, 65-годишната Дениз отбрани принц Хари, 39, и Меган, 42. Тя се сблъска с госта Дики Арбитър, 83, който преди е бил прессекретар на починалата кралица и нейния наследник крал Чарлз III.

Оттогава Денис в допълнение отбрани Меган - която се омъжи за кралското семейство през 2018 година - в обява в Instagram. Тя излезе на платформата след епизода и се обърна към недоволствата, предполагайки, че те са „ извънредно жалки “.

Публикацията на Денис включва фотография на Меган, за която се счита, че е направена по време на пътуването й до Нигерия. Последната неотдавна посети страната със брачен партньор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР