Съдът в Бургас отложи делото за бащинство за малкото дете

...
Съдът в Бургас отложи делото за бащинство за малкото дете
Коментари Харесай

Убийството на Пейо Пеев: Отложиха делото за бащинство на Велико Минков

Съдът в Бургас отсрочи делото за бащинство за дребното дете на упрекнатата в убийството на брачна половинка си Пейо Пеев Габриела Славова.

Делото е заведено от някогашния народен представител Велико Минков, който претендира за родителските права. Делото за бащинство е заведено още преди Габриела Славова да роди детето. Но досега то не може да започва.

В началото на месеца ДНК тест удостовери, че Минков е татко на детето.

 Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал 3 мин. Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал  Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ) 2 мин. Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ)  Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици 6 мин. Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици  С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив? 3 мин. С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив?  Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира 2 мин. Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира  Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал 3 мин. Ученици в „ Пирогов “ след абитуриентски бал  Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ) 2 мин. Мъж е тежко ранен след гърмеж при произвеждане на синтетична дрога (СНИМКИ)  Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици 6 мин. Явор Божанков, откакто детето му простреля друго: Това не е било ВИП празненство с депутати и политици  С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив? 3 мин. С висока скорост: С какъв брой се е движил автомобилът, предизвикал тежката злополука в Пловдив?  Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира 2 мин. Прогнозата на Георги Рачев: Захлаждане в сряда, а от петък времето се стабилизира

След убийството на Пейо Пеев двете деца на Габриела Славова – момчета на 4 месеца и 6 години, бяха настанени при родителите на убития мъж. Те разрешават на Минков да вижда дребното момченце.

„ През четирите месеца, в които се познавах с Пейо, съм си комуникирал повече с него, в сравнение с със личната си сестра “, съобщи още той

„ Откакто е излязъл резултатът от ДНК експертизата, си се грижи за него, храня си го, окъпвам си го, замайвам си го. Аз съм биологичен татко единствено на едното, само че те двете ще продължат да поддържат тази връзка като братя, те ще си израснат като братя “, сподели през днешния ден биологичният татко на бебето.

След като съдът пусна под домакински арест Славова , за двете деца не престават се грижат родителите на убития Пейо. Баща му също пристигна в съда да поддържа Велико. 

„ Цяла година чака момчето, в реда на нещата е към този момент да се вземат някакви верни решения! Аз не извършвам кражба деца, поради това дете убиха сина ми! “, разяснява Огнян Пеев.

Делото беше отсрочено за след месец поради иск на Габриела то да се гледа не в Бургас, а в София. 

Убийството на Пейо Пеев беше осъществено при започване на тази година в София. За него са упрекнати брачната половинка му 33-годишната Габриела Славова и 54-годишната ѝ майка Красимира Трифонова.

Автомобилът с тялото на мъжа беше открит в региона на парк „ Витоша “ по пътя за хижа „ Алеко “

Разследването сподели, че мъжът е погубен на 18 януари в автомобил в кв. „ Изгрев “. Тялото беше намерено по-късно в опожарената кола в гориста околност в подножието на Витоша. 

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР