На 8 май президентът Джо Байдън предприе много необичайната стъпка

...
На 8 май президентът Джо Байдън предприе много необичайната стъпка
Коментари Харесай

Познайте коя огромна лъжа на Байдън CNN отказа да провери фактите

На 8 май президентът Джо Байдън предприе доста необикновената стъпка да се подчини на интервюиращ, който беше същински публицист (не като Хауърд Стърн или Дрю Баримор). Не след дълго той стартира да скапва своя връх – и този на Доналд Тръмп.

Водещата на CNN Ерин Бърнет стартира с това по какъв начин обещанията на Тръмп за нови работни места в Уисконсин не се сбъднаха: „ Защо хората тук би трябвало да имат вяра, че ще съумеете да създадете работни места там, където Тръмп не съумя? “ Байдън се похвали: „ Той в никакъв случай не е успявал да сътвори работни места и аз в никакъв случай не съм се провалял. Създадох над 15 милиона работни места, откогато съм президент. “ Той го направи всичко самичък! Той твърди, с изключение на президента Хърбърт Хувър, „ единственият различен президент на Тръмп, който е изгубил повече работни места, в сравнение с е основал през четиригодишния си мандат “.

Има голяма звездичка – световната пандемия от COVID-19. Заетостта на Тръмп през първите три години от неговото президент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР