Майка признава, че чувства огромна вина“ всеки ден, след като

...
Майка признава, че чувства огромна вина“ всеки ден, след като
Коментари Харесай

„Огромната вина“ на майка, след като даде на новородения си син магарешка кашлица, която го накара да увреди мозъка

Майка признава, че усеща „ голяма виновност “ всеки ден, откакто съобщи магарешка кашлица на новородения си наследник, която го накара да повреди мозъка – потвърждавайки в никакъв случай не й е била препоръчана имунизацията.

Мел Джуел приканва бременните дами да се имунизират, откакто синът й болести магарешка кашлица от нея единствено на две седмици. Коклюшът е бактериална зараза на белите дробове и дихателните тръби, която може да се популяризира доста елементарно и да аргументи съществени проблеми. Наречен 100-дневна кашлица - Обединеното кралство сега има близо 3000 доказани случая на магарешка кашлица и пет бебета към този момент са умряли тази година.

Майката на четири деца твърди, че в никакъв случай не й е предлагана инжекция, до момента в който е бременна - вследствие на което тя предава заболяването на сина си Юън през 2002 година 48-годишната жена, която живее в Ийстли, Хемпшир, сподели, че нейният в този момент 21-годишен наследник не може да живее независимо, има възраст за четене от пет години. остарял и не може да извършва елементарни задания кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР