Забавления и трогателни моменти за цялото семейство предстоят в първата

...
Забавления и трогателни моменти за цялото семейство предстоят в първата
Коментари Харесай

Семейни приключения в седмица 1 на „Великият понеделник“

Забавления и трогателни моменти за цялото семейство предстоят в първата седмица на „ Великият понеделник “. Дали невероятните завършения в „ Джуманджи: Следващо равнище “ или премеждията на едно „ Почти същинско семейство “ ще надделеят, феновете могат да изберат на уеб страницата. Лентата, събрала повече гласове, ще бъде излъчена на 3 юли от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Първият филм, за който киноманите могат да гласоподават в първата седмица на „ Великият понеделник “, е „ Джуманджи: Следващо равнище ” с присъединяване на Дуейн Джонсън – Скалата, Кевин Харт и Джак Блек. Приключенската екшън-комедия придвижва публиката в света на бандата младежи Бетани, Марта и Антъни, прочут още като " Фридж ". Когато схващат, че приятелят им Спенсър се е върнал самичък в играта, те вземат решение да отидат и да го спасят, само че са засмукани още преди да могат да изберат своите аватари. Веднъж влезнали в Джуманджи, те откриват, че нищо не е такова, каквото са очаквали да бъде.
 Почти същинско семейство
Второто предложение е комедията „ Почти същинско семейство “. Филмът споделя историята на Ели (Роуз Бърн) и брачна половинка й Пит (Марк Уолбърг), които усещат празнина в живота си. Всичко се прекатурва, откакто вземат решение да станат приемно семейство. Двамата посещават събитие на център за приемна грижа, където срещат нахаканата тийнейджърка Лизи. Ели и Пит незабавно я харесват, само че схващат, че тя има по-малък брат и по-малка сестра, които вървят в комплект с нея. Първоначално не са въодушевени от концепцията да вземат и трите хлапета, само че в последна сметка се оказват в къща, цялостна с три буйни деца.

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя любимец в уеб страницата на „ Великият понеделник “ –. На 3 юли, тъкмо в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата кино лентата е събрал повече гласове. По традиция феновете, които вземат участие в гласуването в единадесетото издание на „ Великият понеделник “, ще могат да печелят по два атрактивни подаръка всяка седмица. В края на акцията един от всички дали своят вот ще получи огромната премия – смарт часовник.

Не пропускайте най-интересното от „ Великият понеделник “ по KINO NOVA. Повече информация за акцията следете и във на филмовия канал.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР