за своето време е операционната система на от следващо поколение.

...
за своето време е операционната система на от следващо поколение.
Коментари Харесай

Да си припомним с малко носталгия как изглеждаше Windows 95

за своето време е операционната система на от последващо потомство. Тя оферираше напълно нов потребителски интерфейс, поддръжката на дълги имена на файловете, 32-битови приложения и още доста други промени. Някой от съставените елементи на Windows 95 се употребяват и до през днешния ден. Нека да си напомним по какъв начин изглеждаше тази Оценка за съвместимост и да я тестваме в наши дни .
Инсталирането
Инсталирането на Windows 95 на актуален личен компютър може да се окаже прекомерно комплицирано. Но това в действителност не е и належащо, тъй като тази операционна система доста добре работи във виртуална среда. Windows 3.1 съвършено работи в средата на DOSBox и може да се започва в случайна директория.

Но DOSBox публично не поддържа Windows. Има метод за инсталирането на тази Оценка за съвместимост и в DOSBox, само че е доста по-лесно да се употребява пълнофункционална виртуална машина. Аз ще употребявам, тъй като тя е безвъзмездна и може да бъде конфигурирана на който и да било по-съвременен личен компютър.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР