За постигане на високи професионални успехи и включване в първа

...
За постигане на високи професионални успехи и включване в първа
Коментари Харесай

Почетен златен знак за отбора на Арда

За реализиране на високи професионални триумфи и включване в първа професионална футболна лига на българския футбол ПФК Арда 1924 през днешния ден бе отличен с оценката „ Почетен знак златен” на Община Кърджали. Отличието бе връчено от кмета на Община Кърджали инж. Хасан Азис, по време на съвещанието на Общинския съвет.

Почти целият тим на ПФК Арда 1924 и неговото управление участва на събитието, с цел да получи оценката. „ Сините” от Кърджали бяха посрещнати с бурни овации и ставане на крайници от общинските съветници от всички групи в локалния парламент, които си бяха заметнали клубните сини шалчета.

С признателност за признанието и напъните на общината и персонално на кмета инж. Хасан Азис, от трибуната към присъстващите в залата се обърна капитанът на тима Пламен Крумов.

„ Искам да ви благодаря за поддръжката, която ни оказахте през целия сезон. От името на целия тим желая да благодаря на кмета на града, който от самото начало ни помагаше. Дай Боже и отсега нататък да ни оказва помощ. Радвам се, че сме част от историята на този популярен триумф да вкараме тима на Арда в елита. Дай, Боже, да имаме все по-големи триумфи от тук насетне и дружно ръка за ръка да изпълняваме задачите си”, сподели капитанът на тима.

 Арда
източник: ПФК Арда 1924
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР