За поредна година водещите награди за най-добър работодател в България

...
За поредна година водещите награди за най-добър работодател в България
Коментари Харесай

Изтича срокът за избор на най-добрия работодател на България

 За поредна година водещите награди за най-хубав шеф в България - Career Show Awards - отличават достиженията на десетки компании в областта на работодателската марка и развиване на човешкия запас.

Career Show Awards e влиятелен конкурс, в който работодателите показват своите планове и тактики за развиване на работодателската си марка, привличане, задържане и ангажиране на чиновниците си и основаване и поддържане на удобна и стимулираща работна атмосфера. Крайният период за кандидатстване е петък, 25 юни.

“Career Show Awards са награди, които насърчават положителните практики, подтикват новаторските подходи и отличават сполучливите тактики на работодателите. Служителите са посланиците и движещата мощ на фирмите, в които работят. Ето за какво постигането на висока ангажираност и задоволеност на чиновниците е съществена градивна част на цялостната тактика за развиване на фирмите. Засиленият интерес, който виждаме към премиите, е доказателство, че фирмите имат ясно схващане за значимостта на добре позиционираната работодателска марка. Всяка година участниците в състезанието показват все по-иновативни и изобретателни планове. Щастливи сме, че можем да дадем гласност на старанията им и справедливо самопризнание на труда, който поставят ", разяснява Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Работодателите могат да подадат кандидатури в над 50 категории, покриващи разнообразни аспекти от цялостната им тактика за повишение известността на работодателската им марка, измежду които “Стратегия за образование и развиване ", “Стратегия за самопризнание на чиновниците ", “Вдъхновяваща работна атмосфера ", “Стратегия " Баланс работа и персонален живот “.

Представените кандидатури в Career Show Awards се правят оценка от без значение експертно жури, в състава на което влизат световнопризнати експерти с дълготраен опит от разнообразни сектори. Част от журито на премиите са Радосвет Радев - ръководител на Българска стопанска камара, Драгомир Николов - изпълнителен шеф на Агенция по заетостта, доцент доктор Маню Моравенов - изпълнителен шеф на Българска фондова борса. Сред членовете на журито е и някогашният президент на Република България от интервала 2012 - 2017 година - Росен Плевнелиев.

Крайният период за кандидатстване за Career Show Awards e до 25 юни, в това число.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР