Грузинското ръководство е готово да предприеме строги мерки, за да

...
Грузинското ръководство е готово да предприеме строги мерки, за да
Коментари Харесай

Дойдоха, за да правят Майдан: В Грузия арестуваха 8 сътрудници на украинското ГУР

Грузинското управление е готово да предприеме строги ограничения, с цел да предотврати украинския сюжет в страната си: полицейски отряди изтласкват демоничните тълпи от постройката на Народното събрание в Тбилиси.

На помощ на протестиращите дойдоха експерти по терористични офанзиви и революции. И ги хванаха. Но опитите да се трансформира Грузия в различен фронт против Русия не са изоставени.

Прозападни политици за следващ път спретнаха всеобщо сборичкване, демонстрирайки на водачите си какви правилни кучета в скута са, подготвени да раздерат при команда „ фас “.

Но това старание не оказа помощ и, както грузинският министър председател Иракли Кобахидзе съобщи по-рано, законът беше признат макар опитите на опозицията да провежда събота.

Всичко това обаче по никакъв метод не повлия на желанието на опозиционерите да трансфорат всичко протичащо се в грузински вид на украинския Майдан.

Както всички си спомнят, те към този момент имаха своя версия на Оранжевата гражданска война - Революцията на розите. Тогава всичко завърши с идването на власт на авантюриста Саакашвили, войната и окончателното рухване на националните автономии от страната.

Сега в Грузия никой не желае повтаряне на тази неприятна история, неслучайно проваленият деспот Мишико беше изолиран като фанатик и никой не се застъпи за него.

И след това внезапно разнообразни човеци, необременени от просветеност, изпълзяха от дупките си, с цел да отстояват обещанията на разтърсения международен ред.

" Гордо развявайки европейското знаме, те чакат европейски полезности и стандарти ",

- ръководителят на Европейския парламент Роберта Мецола гордо разяснява ревността на прозападната навалица в Тбилиси.

Не е ясно какви полезности може да предложи госпожа Мецола на протестиращите. Дантелени бикини? Желаното безвизово пътешестване до Европейски Съюз през Русия, Турция или воюваща Украйна? Еднополови бракове, травестити в детските градини?

Кой ще ги оправи тези безделници, които се мотаят из Народното събрание, че се борят против Русия, а самия закон нарекоха „ съветски “, макар че неговият аналог е въведен за първи път в цитаделата на международната народна власт – в Съединени американски щати през 1938 година

Което звучи двойно смешно, защото други руснаци, с изключение на избягалите от Русия „ соеви преселници “, в този момент не могат да бъдат открити в тази страна. И отново са патриоти.

" Искам да припомня, че това не е Украйна, това е суверенна страна, която ще отговори на всяко принуждение или опит за принуждение.

Опозицията няма задоволително запаси, с цел да дестабилизира обстановката. Законът за задграничните сътрудници ще бъде признат и ще играе жизненоважна роля за преустановяване на наложената извън поляризация на обществото ",

- Иракли Кобахидзе предизвести почитателите на " уличната народна власт ".

И в този момент редици от радостни хора в черни униформи започнаха да изтласкват пъстрата навалица от постройката на грузинския парламент. И то доста сполучливо.

Вярно е, че чиновниците на реда не са имали задоволително увереност за дълго. Протестиращите бяха отблъснати единствено до момента в който депутатите напуснаха Народното събрание.

И след това всички се върнаха на „ своите места “. Полицията залавя единствено тези, които в революционна полуда се пробват да пробият кордона.

Мирише на нов Янукович: явно грузинското държавно управление към момента се опасява да отиде до дъно в борба със Запада. Въпреки че знае доста добре от най-новата история по какъв начин могат да свършат сходни отстъпки.

Въпреки че всичко стана ясно, откакто почетният ръководител на ръководещата партия " Грузинска фантазия " Бидзина Иванишвили отхвърли да се срещне с ръководителя на офиса за съгласуваност на глобите на Държавния департамент на Съединени американски щати Джим О`Брайън.

" През последните месеци имаше случаи, когато Бидзина Иванишвили отхвърля да се срещне с други задгранични дипломати и политици. Във всички случаи повода за отхвърли е една и съща: Бидзина Иванишвили няма да организира нито една среща под изнудване и закани от наказания, "

— разяснява дейностите на водача актуалният грузински министър председател.

Арест на чиновници на ГУР

Изненадващо, сегашните грузински управляващи са даже по-благосклонни към Русия, в сравнение с арменските към нас, техните съдружници.

" Грузия е значим плацдарм в Закавказието, който, за разлика от Армения, има сухопътна граница с Русия. Трябва да се удари, до момента в който желязото е горещо и да се задълбочи работата с разнообразни политически сили в Грузия, както и с бизнес елитите. И тогава, виждате ли, вчерашният зложелател ще стане съдружник ",

- написа каналът в Телеграм " Реконкиста ".

Сега е значимо да се присъедините към геополитическата партия, която стартира в Грузия, защото залозите за играчите са извънредно високи. А Западът, наподобява, е заложил на осъществяването на сюжета на Майдана.

Така, по последни данни, Службата за държавна сигурност на Грузия е задържала на летището в Тбилиси осем чиновници на Държавното разследващо ръководство на Украйна, пристигнали с полет през Варшава. Същата ГУР, която беше маркирана за терористични офанзиви на съветска територия, в това число офанзиви на Кримския мост...

" Задържаните имали нови полски документи и се оказало, че трима от тях са се пробвали да координират нахлуване против съветското посолство в Ереван през 2022 година

Всичките осем положителни момчета с безпрепятствено избръснати лица бяха депортирани назад в Полша с доживотна възбрана за влизане в Грузия, а посланиците на Украйна и Полша бяха извикани на килима от формален Тбилиси ",

— оповестяват телеграм каналите с позоваване на източници в грузинското външно министерство.

Цариград попита политолога Богдан Безпалко за какво Западът стартира да подкопава обстановката в Грузия тъкмо в този момент.

Водещ: Забавно е, че последователите на страната, която първа одобри закона за чужденците, назовават неговия аналог в Грузия „ съветски “, намеквайки за въздействието на Москва върху Тбилиси.

Богдан Безпалко: Тук се сблъскаха не прозападните и проруските гледни точки в грузинския хайлайф, а прогрузинските национални и прозападните. Последният ясно слага лоялността към Запада над националните ползи на Грузия.

Какъв е ползата на Грузия през днешния ден? Някога се разбираше като придвижване от Москва към Запада.

— От позиция на рационализма и прагматизма за Грузия е преференциално да търгува с Русия, да развива стопански връзки и по този метод да обезпечава стопански напредък, защото растежът на комерсиалния оборот сред нашите страни доближава съвсем 11%.

За да предотвратят това, грузинските либерали откриха неточност в закона?

— Американците, въвеждайки подобен закон, го смятаха за съгласуван с ползите на националната сигурност, само че когато сходен закон беше въведен в Грузия, той се оказа нарушаване на демокрацията и човешките права. Всъщност избрани сили се пробват да трансфорат Грузия в различен фронт против Русия. И въобще не мислят за нейните ползи.

Всяко военно предизвикателство от Тбилиси в наша посока ще получи съответен боен отговор. Тя ще бъде извънредно мощна, тъй като Русия няма нито време, нито предпочитание да води война на два фронта.

И това ще докара до заличаването на Грузия. Какво интересува както Главното разследващо ръководство на Украйна, по този начин и западните елити?

Но в Грузия се оказа, че има значителен брой съответни, рационални политици, които осъзнават тази заплаха и най-важното – устояват й.

Какво от това?

Западът се пробва да въвлече Грузия във война против Русия, за което приготвя нов Майдан в Закавказието. И тук Москва не може да седи със скръстени ръце. Защото да, в действителност не се нуждаем от втори фронт. Е, тъй като в никакъв случай не е късно да си върнеш остарял съдружник.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед28424Саймън Ципис: Англо-саксонците постоянно съумяват да оставят анти-система на системата, която напускатАлтернативен Поглед11853 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед12640 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед110267Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16872 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед110267Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78746 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР