На места в западната половина от страната отново ще превалява

...
На места в западната половина от страната отново ще превалява
Коментари Харесай

Максималните температури слабо ще се повишат. Ето прогнозата

На места в западната половина от страната още веднъж ще превалява дъжд, в обособени региони и ще прегърми. До вечерта преваляванията ще стопират, а на изток ще има и слънчеви часове. Ще духа слаб източен вятър.

 

С раздрана облачност ще бъде по Черноморието, по-значителна в следобедните часове, когато тук-там по южното крайбрежие ще превали. Ще духа до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са от 17° до 20°. Вълнението на морето ще остане 2-3 бала.

Облачно ще бъде времето и в планините. Валежи от дъжд ще има в масивите от западната половина от страната. В обособени региони и ще прегърми. Привечер преваляванията ще спрат. Ще духа сдържан югоизточен, по високите и открити елементи - краткотрайно мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 18°, на 2000 метра - към 11°.

 

В дните до петък слънчеви часове ще има преди обяд основно в източната половина от страната. В западната половина след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места се чакат краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии, по-значителни в средата на седмицата, когато ще стартира захлаждане.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР